2777
2789
عنوان

بیاین جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 127 پست
الن بارداری دعا کن برام😍😢😢😢😢😢

چشممممم عزیزم

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
به والله قسم اگر دروغ بگم.😊يجوري حالت فخر فروشي دو سه بار هم تيكه پرونده كه صداي شكستن قلبمو قششششن ...

معذرت میخوام سکوت ومظلوم بودنتو پای ندیدن خدا نزار...زبون داده بهت خودت جوابشم بده چراسکوت!!!من نمیدونم چرا هممون وقتی به بمبست میرسیم استغفرالله گرن خدامیندازیم ک نمیبینه وفلان... اعتمادبنفستوبالاببر ازخداشکایت نکن حتما حکمتی توش هست شاید به موقعش بهترینوبرات رقم خواهدزد فقط شیطانه که ناامیده 

ازرحمت خداناامیدنباش. 

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی جارو جان گرنگهدارمن انست که من میدانم...شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد😌 میگفتی خدااین هدیه روب ...

والا روانیمون کرده ۱۳سال تحت درمان بود خودش تا خداروشکر بچه دار شد. اما امان از کم عقلی فقط نیش و کناااااایه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
 واسع چی تو داری نقطه ضعف نشون میدی؟؟اینجور که معلومه جاری خانومت همه مشکل همسرت رو میدونه، ...

اره میدونه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
😳😳😳 خدا شفاش بده 

انشالله

کلا ذات جاری ها اینجوری هست من مادرم میگفت جاریم خواهرش هم هست تازه میگفت تازه یک ماه بود من ازدواج ...

واااای اون جاریه چقد بیشعوووور بود متاسفم برااینجورادمای حقیر😒

خدایاشکرت
معذرت میخوام سکوت ومظلوم بودنتو پای ندیدن خدا نزار...زبون داده بهت خودت جوابشم بده چراسکوت!!!من نمید ...

عزيزم چه جوابي بدم با اين برخوردا؟ من از لحاظ روحي داغونم . چطور تا من ناخواسته دل يكيو بشكونم تا يك هفته نكشيده تقاصشو پس ميدم؟ ولي اينجور ادما مثل اب خوردن دل ميشكونن خدا ١٠ تا ١٠ بهشون ميده روز به روزم سرخوش تر ميشن. من اينقدر جواب نميدم تا ببينم واقعا خود خدا روزي جوابشونو ميده يا توكلم بيخوده..

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم چه جوابي بدم با اين برخوردا؟ من از لحاظ روحي داغونم . چطور تا من ناخواسته دل يكيو بشكونم تا يك ...

تقصیرخودتم هستا چراباید مشکلاتتونوجاری بدونه اخه 

حریم شخصی براخودتون ندارید همه چیو میدونن بعد بابیشعوری تمام توروتون میزنن قطع رابطه کن وقتی این همه ناراحتت میکنه ارزش رفتوامدونداره

خدایاشکرت
واااای اون جاریه چقد بیشعوووور بود متاسفم برااینجورادمای حقیر😒

تازه خالم هست 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

تا بوده همین بوده .

اگه میتونی کمتر ببینش که خودت آرامش داشته باشی .و از زندگی دو نفرتون لذت ببر عزیزم.  

اصلا برات مهم نباشه و خودتو نباز .ولی پیگیر درمان باش.

مامانم ی دوستی داره که نزدیک ۲۶ سال اینجورا باردار نمیشد ....

بعد درمان کردن و خدا ی سه قلو بهشون داد که یکیش پوچ بود ...و الان ماشالله دو تا پسر رشید و رعنا که راهنمایی هستن داره.

تقصیرخودتم هستا چراباید مشکلاتتونوجاری بدونه اخه  حریم شخصی براخودتون ندارید همه چیو میدونن بع ...

عزيزم من نگفتم جاري گفتم يه بنده خدايي. اون زمان كه ايشونم تحت درمان بودن منم بودم يكي دوبار اتفاقي تو مطب دكتر باهم بوديم بالاخره خر نيست كه ميفهمه. عمل همسرمم چون همسر ايشون همكار شوهرم هستن متوجه شدن وگرنه مرض ندارم مشكلاتمو جار بزنم گلم به انداره ي كافي براي خودم گرفتاري دارم.

خداياشكرت....❤️ 
به والله قسم اگر دروغ بگم.😊يجوري حالت فخر فروشي دو سه بار هم تيكه پرونده كه صداي شكستن قلبمو قششششن ...

ان شالله خیلی زود باردار میشی عزیزم

از امام حسین بخواه مخصوصا از حضرت رقیه

منم بچهامو از حضرت رقیه گرفتم

اسم دخترمو زینب و اسم پسرمو حسین گذاشتم

ان شالله به حق میلاد حصرت زینب که امروزه، خدا تو همین ماه یه فرشته کوچواو بهت میده