امروز با یکی از دوستای مشترکمون رفته بودیم پارک...بعد من بزرگتر از اونم جاری اولم اون دوم من هنوز باردار نشدم اون دخترش سه ماهشه.. هفته قبل تولدم بود استوریمو دید حتی یه تبریک نگف...کلا بعد بچش دیگه یادی از من نکرد در صورتی ک وقتی باردار بود من خیلی بهش کمک کردم..امروز زیاد تحویلش نگرفتم فقط یه سلام اونم همینطور بعد تو راه برگشت دخترش نگام میکرد میخندید منم هی میخندیدم بعد هی دوستمون میکف همش نگا زن عموش میکنه جاریم گف اونطرفو نگا میکنه...دوباره دوستمون گف ن نگا جاریت میکنه ...بعدش ک میخاس بره گف الن میرم پیش مادرشوهرم یا مادر خودم...خیلی دلم شکست....از اینکه من ندارم اون داره اینطوری میکنه
منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..اینچه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶 به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄