امروز با یکی از دوستای مشترکمون رفته بودیم پارک...بعد من بزرگتر از اونم جاری اولم اون دوم من هنوز باردار نشدم اون دخترش سه ماهشه.. هفته قبل تولدم بود استوریمو دید حتی یه تبریک نگف...کلا بعد بچش دیگه یادی از من نکرد در صورتی ک وقتی باردار بود من خیلی بهش کمک کردم..امروز زیاد تحویلش نگرفتم فقط یه سلام اونم همینطور بعد تو راه برگشت دخترش نگام میکرد میخندید منم هی میخندیدم بعد هی دوستمون میکف همش نگا زن عموش میکنه جاریم گف اونطرفو نگا میکنه...دوباره دوستمون گف ن نگا جاریت میکنه ...بعدش ک میخاس بره گف الن میرم پیش مادرشوهرم یا مادر خودم...خیلی دلم شکست....از اینکه من ندارم اون داره اینطوری میکنه
منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ...انشالله قسمت همه منتظرا
من زن داییم از این کارا میکرد وقتی باردار بود 😒حالم ازش بهم میخورد بااین که ازش دل خوشی نداشتم ولی براش دعا میکردم که بچش سالم بیاد بغلش همشم به خدا میگفتم خدا آخه کی منم مامان میشم خسته شدم 😔😔😭😭😭
خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی 1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن