2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 56 پست

بنظرم بيخودي خودتو درگير كردي و اصلا كارت خوب نيست پيام دادي بهش و تبريك مناسبت ميگي اينطوري مطمئن باش ميگه اويزون شدي

اگر قصدي داشته باشه خودشون ميان نياز نيست شما اينطوري نشون بدي كه منم هستم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دیگه چاره ای نیست باید یه خواستگار جعلی واسه خودت جور کنی

عجب گرفتاری شدم قشنگ داشتم زندگیمو میکردما  بعد که اینا همچین حرفی زدن گفتم چه زرنگن پسره از اوناس که شونصدتا دوس دختر داره بعد واسه ازدواج دنبال دختر افتاب مهتاب ندیدس  تحقیقاتمو شروع کردم که ثابت کنم این قضیه رو ، یهو خلافش بهم ثابت شد  بدبخت کردم خودمو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بيخودي خودتو درگير كردي و اصلا كارت خوب نيست پيام دادي بهش و تبريك مناسبت ميگي اينطوري مطمئن ب ...

چشم درسته من فقط همون یه بار پیام دادم بعدش مادرش واسه مناسبتا پی ام داد   

ای جانم .. رسیدی به کسی که دوسش داشتی؟    

نه نرسیدم و با کسی ازدواج کردم که اصلا فکرشو نمیکردم. دوستش و هم بازیمون فکر کن. البته نمیشه گفت عاشق بودیم چون هنوز خعلی کوچولو بودیم اما فکرایی داشتیم و جونیه دیگه. کلا سرنوشتامون خعلی تغییر کرد. الانم با هم رفت و آمد داریم. حتی خانمومش میگه شوهرم گفته با تو همزاد بوده. الان پسر من و دختر اون با هم دوستن. اما الان همسرمو بسیار بهتر از اون میدونم.

نه پسره کسی رو نداره مطمئنم    

خودت اذیت میشی بخای از هرنگاه و حرف مادر یا پسر داستان بسازی و تو رویا غرق شی... بیخیال باش چون اگه اونجوری ک توفکر میکنی نشه حالت گرفته میشه عزیزم 

چشم درسته من فقط همون یه بار پیام دادم بعدش مادرش واسه مناسبتا پی ام داد    

سعي كن كلا توجه نكني

جواد خواستي بدي دو سه روز بعد بده

پروفايل معني دار نذار

اينا حتي تو اينده ازدواج كني براي تو بد ميشه ميگه ديدي هي پيام ميدادي يادم بندازي كه منم هستم شايد اصلا شما پيام نميدادي ها ولي اونطوري ميگن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خودت اذیت میشی بخای از هرنگاه و حرف مادر یا پسر داستان بسازی و تو رویا غرق شی... بیخیال باش چون اگه ...

اره دقیقا خیلی اذیت میکنم خودمو  چشم سعی میکنم دیگه کمتر بهش فکر کنم   

سعي كن كلا توجه نكني جواد خواستي بدي دو سه روز بعد بده پروفايل معني دار نذار اينا حتي تو اينده از ...

چشم حتما خودمم خیلی مراقبم   حق باتوئه عزیزم ممنونم ازت

اگه‌یه درصدم میخواستن بیان جلو با این تابلو بازی هایی که در میاری نمیان. ببخشید که رک بهت میگم. اما دخترا وقتی میرن تو فاز عاشقی فکر میکنن هیچ کس نمیفهمه ولی حقیقتش اینه که همه میفهمن. زن هایی که پسر جوون دارن کلا توهم دارن که همه میخوان قاپ پسرشونو بدزدن. با این پیام دادن ها و اینجور چیزا بعدا اگه حتی عروسشون هم بشی مادرشوهرت هی اینا رو ب روت میاره.

اگه‌یه درصدم میخواستن بیان جلو با این تابلو بازی هایی که در میاری نمیان. ببخشید که رک بهت میگم. اما ...

بخدا تابلو نبودم  چشم دیگه اصلا هیچ کاری نمیکنم میفهمم درست میگی  

ای جان چه قشنگ   خداروشکر که خوشبختی و ارامش داری    

ممنون عزیزم البته منم مثل توام محجبه و اصلا به آقایون رو نمیدم اینایی هم که گفتم مربوط به 11 و 12 سالگی بود میگم هنوز خعلی بچه بودیم بچه هامونم 8 سالشونه و دوستیشون منظورم همبازی ان. اما الان شما یه خانم باوقاری برای خودت و اون آقا مرد کاملیه. امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد توکل کن چون فقط خدا خیر و صلاحه بنده هاشو میدونه و بس.