2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 56 پست
همه چی عادی بود عزیزم عمه من به همه دخترای فامیل و دوست و آشنا مهربونی و توجه میکرد و به همشون میگف ...

به بقیه نمیگه اخه.. شایدم میگه نمیدونم   حالا ناامیدم نکن دیگه  

همه چی عادی بود عزیزم عمه من به همه دخترای فامیل و دوست و آشنا مهربونی و توجه میکرد و به همشون میگف ...

خب اون خانوم گفتن ک دوسدارن ایشون عروسشون شه دیگه

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دشمنت شرمنده فقط واسم سوال بود چرا هرروز تاپیک رو تکرار میکنی واسه نظرات هم برو قسمت نی نی سایت من ...

اون قسمت رفتم ولی باز انگار پیام جدید داری نمیدونم لپ تاپم قاطی کرده یا سایت  

😐اوووو خیلی درگیرشی  خاهر اگه بخان خودشون میان جلو کل فکر وذکرت شده کارای مادر پسره😑خیلی دیدم اطرافم به همه میگفته عروسم عروسم بعدم پسره خودش یکیو زیر سر داشته😐

اخی چ دلچسبه دوسداشتن یواشکیتون. احتمالا اوناهم منتظرن شرایط فراهم بشه پا پیش بذارن امیدوارم بهترینا ...

قربونت برم  

ان شالله همینطور باشه  من خیلی سخت پسندم هم من هم خونوادم اما اون ایده المه از هر نظر  

مرسی از محبتت عزیزم ای جان  

از خواستگارات برای دختر داییت بگو بگو تو انتخاب موندم تا اون به گوش خالش برسونه    

متاسفانه اصلا با دخترداییم صمیمی نیستم  اونم از نظر تیپ و رفتار و اخلاق 180 درجه با هم فرق داریم زیاد با من نمیجوشه   از خداشه من عروس خالش نشم