2777
2789
عنوان

هنوزم نفهمیدم جوابش چیه😐(معما)

2153 بازدید | 20 پست

میدونم قدیمیه ولی من جوابشو پیدا نکردم😟

باهوشا جواب بدید😃

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    

کرد تو.....😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@پریانکا_باربی    

بیا عزیزم بهت نیازداره😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
از اولی 10 تومن قرض گرفته بعد بهش 2 تومن میده باقیش میشه 7 تومن؟؟؟؟!!!!!!

3 تومن میده

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
از اولی 10 تومن قرض گرفته بعد بهش 2 تومن میده باقیش میشه 7 تومن؟؟؟؟!!!!!!

۳تومن داده استاد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

۷ تومن و ۵ تومنو باید با ۳ تومنی که بهت برگردونده جمع بزنی، نه با ۲ تومنی که خرج کردی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اینورفتم سرچ کردم

پاسخ معما:

این معما که به معمای یکی بهم ده هزار تومن قرص داد و خرید شارژ دو تومنی معروف است و مدتیست در کانال های ملایر و کشور پخش می شود.پاسخ این معمای همچون یکی از معماهای قدیمی است.

پاسخ معمای گم شدن ده هزار تومان قرض این است:

مسئله به گونه ای طرح شده است که شنونده را وادار می کند که محاسبات اشتباهی انجام داده و از آخر باید به اول برود که این نکته اصلی است.

در واقع مسئله اشتباه است و فرد باید شارژ دو تومانی را محاسبه نکند.

شما باید مجموع بدهی های خود را محاسبه کنید و با اینکار متوجه می شوید که ۱۵ هزار تومان بدهکار هستید اما با پرداخت دو تومان به شخصی که از وی ده هزار تومان قرض گرفته اید خود را وارد پیچ فریب خواهید کرد که در ظاهر راهی وجود دارد اما در باطن این معمای ده هزار تومانی اشتباه توضیح داده می شود.

۱۲=۷+۵ که مجموع بدهی شما است که سه تومان هم پس داده اید که در مجموع می شود ۱۵۰۰۰ تومان

بترس ازآن که دردنیانداردجزخدایاری که نابودت کندآهش اگرقلبی به دردآری