2777
2789
عنوان

لاکچری

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره بم درخواست دوستی بده ،داخل خصوصی حرف میزنیم

چیزخاصی نمیخواستم بگم عزیزم،امیدوارم ناراحت نشی فقط میخواستم بگم جوونیتوبه پول نفروش،جوون باعرضه ام پیدامیشه

لطفالایک نکنید،ممنون
چیزخاصی نمیخواستم بگم عزیزم،امیدوارم ناراحت نشی فقط میخواستم بگم جوونیتوبه پول نفروش،جوون باعرضه ام ...

اگه با عرضه بودن که اینقدرو تصمیمم به ازدواج با سن بالا مطمئن نبودم

اگه با عرضه بودن که اینقدرو تصمیمم به ازدواج با سن بالا مطمئن نبودم

به این فکرکن تویه جوون پرازهیجانی امااون دودهه ازدوتابیشترزندگی کرده،درکت میکنه واقعا

لطفالایک نکنید،ممنون
این جملت سوالی بود؟

اره منظورم این بود ازخودت بپرس،توی چهل سالگی ممکنه خیلی باهات تفاوت فکری داشته باشه،یااگرم نداشته باشه مطمئن باش ده سال دیگه داره،تواگرسی سالت بودوبایه مردبیست سال بزرگترازدواج میکردی خیلی تفاوت داشت بااینکه الان بیست سالته،مخصوص توکه ازحرفات مشخصه یه دختربلندپروازی بیشتربه ایندت فکرکن

لطفالایک نکنید،ممنون
اره منظورم این بود ازخودت بپرس،توی چهل سالگی ممکنه خیلی باهات تفاوت فکری داشته باشه،یااگرم نداشته با ...

چه خوب فهمیدی بلندپروازم ،اتفاقن چون بلند پروازم دوست دارم امکانات واسم فراهم باشه که پیشرفت کنم،حالا از کجا معلوم اون جوونه درکم کنه ؟

اره منظورم این بود ازخودت بپرس،توی چهل سالگی ممکنه خیلی باهات تفاوت فکری داشته باشه،یااگرم نداشته با ...

من هیچوقت معنی محبتو نفهمیدم ،چون بابامو خدا حفظ کنه ولی خیلی با هم مشکل داشتیم همیشه دلم میخاد یکی مثل بابام دوسم داشته باشه

ولی نی نیو چیکار کنیم ؟

منم درکت میکنم هیچ وقت محبت یه مردحس نکردم،بابامووقتی خیلی بچه بودم ازدست دادم یعنی مرد،داداششم زودازدواج کرد ادم بامحبتیم نبود،درنتیجه درکت میکنم،واسه همین خیلی برام مهمه باکسی ازدواج کنم که جای خالی این کمبوداروواسم پرکن البته میدونم صدردصدنمیشه، من ۲۸سالمه،باورکن خیلی ازخواسته های که وقتی  توی سن توروداشتم الان دیگه واسم مهم نیست،خییییلی به اینده فکرکن تودختربااحساسی هستی هیچ فکرکردی چندسال دیگه یه پیرمردالبته ببخشیدچطورمیتونه این خلامحبتوبرات پرکنه اون دورهای جوونی که توش شورونشاط داشته روگذرونده به پنج سال دیگه فکرنکن به ده پونزده سال دیگه فکرکن شوهربرای تمام عمره نه چندسال،بچه م که دیگه برات نگم اختلاف سنی زیادبازباعث میشه بچه همون حسایی که توالان داری روداشته باشه

اقاوضعیتش چطوره،مجردیامتاهل خانوادت چی راضین به این وصلت؟

لطفالایک نکنید،ممنون
یه حالتی مث اون محبت پدریو ازش میخام  

توی همین هفته یکی ازبچهاتاپیک زده بود۲۱سالش بودبایه مرد۵۲ساله ازدواج کرده بودکل خانوادش ناراضی بودنوطردش کردن یه ماه ازازدواجش میگذشت مثل چی پشیمون بود،میگفت وقتی بهم نزدیک میشه حس تجاوزبهم دست میده اصلادنیاشون زمین تااسمون فرق داشت،میگفت وقتی کنارش میخوابم فکرمیکنم بابامه اونم فکرمیکنه من بچه م رفتاراش بشدت اذیتش میکرد ،سعی کن کسی روانتخاب کنی بهت محبت کنه ولی نه محبتی مثل محبت پدرانه،شوهربایدشوهری کنه نمیدونم متوجه منظورمیشی یانه

لطفالایک نکنید،ممنون