2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 5432 بازدید | 594 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم کجااا بودی نبودییی؟؟😍؟ فک کردم نیستی دیگههه یا پشیمون شدی😅

نبابا چرا پشیمون گلم😊😊😊🌹😘

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
دیگه تکرار نشه هاااا😂😂😆😆 آفرین دختر خوووب😘😘😘 هر روز بیا خوووب!!!

چشم حتما😊😊😊😊

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
عزیزم چرا تحت نظر دکتر رژیم نمیگیری؟شاید بیشتر طول بکشه اما کاهش وزن سریع از دست دادن چربی و عضله اس ...

تا بحال به دکتر فکر نکرده بودم اخه سختمم هست پسرم کوچیکه پیش کسی نمیمونه

عزیزم قد و وزنت ؛

قدم ۱۶۵...وزنم ۶۹...هدفم ۶۱ ک قبل زایمان بودم...ولی نشد فعلا...دوماه ورزش کردم توخونه بعدم ولش کردم..دوباره اومدم ورزش کنم کمرم درد گرفت بازم ولش کردم...رژیمم راستش شیر میدم نتونستم..همش گشنم میشه...نمیدونم چ کنم...راهنمایی کنین..

قدم ۱۶۵...وزنم ۶۹...هدفم ۶۱ ک قبل زایمان بودم...ولی نشد فعلا...دوماه ورزش کردم توخونه بعدم ولش کردم. ...

عزیزم من خودم تحت نظر دکتر رژیم میگیرم ؛ شما هم بهتره از دکتر بپرسی ؛ رژیم سر خود خوب نیس

اسمتو مینویسم تو لیست اعضا

عشق