پریچهرتماشایی مدیر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 665 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 5432 بازدید | 594 پست کیا دوس دارن لاغر شن ولی تقلب میکنن ؟ من خیلی دوس داشتم با بچه های اینجا پیش برم ولی یه روز دیر رسیدم تاپیکاشونو بستن😕کسی هس بیاد باهم لاغر شیم? عشق 1398/10/10 | 00:28 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریچهرتماشایی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 665 بچه ها سلام...منم میخوام بیام تو گروهتون چیکار کنم؟ عزیزم قد و وزنت ؛ عشق
پریچهرتماشایی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 665 سلام منم هستم ازاول بهمن شروع کردم قوانین چیه چه کارابایدبکنیم قد؟ وزن؟ 😊قوانین خاصی نیست ؛ گزارش روزانه و چهارشنبه ها اعلام وزن عشق
ناااااز عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 3146 سلام عزیزم کجااا بودی نبودییی؟؟😍؟ فک کردم نیستی دیگههه یا پشیمون شدی😅 نبابا چرا پشیمون گلم😊😊😊🌹😘 میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
ناااااز عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 3146 دیگه تکرار نشه هاااا😂😂😆😆 آفرین دختر خوووب😘😘😘 هر روز بیا خوووب!!! چشم حتما😊😊😊😊 میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
ناااااز عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 3146 عزیزم یا ورزشت رو بیشتر کن یا کالری مصرفیت رو کمتر کن ببین تاثیر داره؟؟ ن نداشت😥😥😥 میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
ناااااز عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 3146 عزیزم چرا تحت نظر دکتر رژیم نمیگیری؟شاید بیشتر طول بکشه اما کاهش وزن سریع از دست دادن چربی و عضله اس ... تا بحال به دکتر فکر نکرده بودم اخه سختمم هست پسرم کوچیکه پیش کسی نمیمونه میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
پریچهرتماشایی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 665 تا بحال به دکتر فکر نکرده بودم اخه سختمم هست پسرم کوچیکه پیش کسی نمیمونه ببین نتی بگیر از دکتر کرمانی عشق
تسنیما عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1995 عزیزم قد و وزنت ؛ قدم ۱۶۵...وزنم ۶۹...هدفم ۶۱ ک قبل زایمان بودم...ولی نشد فعلا...دوماه ورزش کردم توخونه بعدم ولش کردم..دوباره اومدم ورزش کنم کمرم درد گرفت بازم ولش کردم...رژیمم راستش شیر میدم نتونستم..همش گشنم میشه...نمیدونم چ کنم...راهنمایی کنین..
ناااااز عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 3146 ببین نتی بگیر از دکتر کرمانی حتما مرسی عزیزدلم 🌹😘 میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
پریچهرتماشایی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 665 قدم ۱۶۵...وزنم ۶۹...هدفم ۶۱ ک قبل زایمان بودم...ولی نشد فعلا...دوماه ورزش کردم توخونه بعدم ولش کردم. ... عزیزم من خودم تحت نظر دکتر رژیم میگیرم ؛ شما هم بهتره از دکتر بپرسی ؛ رژیم سر خود خوب نیساسمتو مینویسم تو لیست اعضا عشق