2777
2789

اووووو انقدر دلم شکسته دیگه مگه دلی هم مونده برام😂😂😂

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا 

دو روز پیش 

بهم بچه نمیده چررررا اخه 

اه خسته ام دیگه 

هیچ غلطی نمیتونم بکنم

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
دیشب از دوست پسر ۸ساله ام و جدا شدیم ،بهم خیانت کرد پیش  دوست دخترش زنگ زد بهم فحش داد و ت ...

اخی عزیزم خدا ازش نگذره چه نامرد. حیف هشت سال زندگیت 

چند سالته؟؟؟

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
من اخرین بار امسال بود الانم هرروز داره دلم میشگنه وقتی یاد گذشته میفتم هر شب وقتیخوابن گریه میکنم و ...

عزیزم به گذشته فکر نکن 

به نظرم هر چی هست فراموش کن

از شوهرم هیچی باتموم وجود شکستم

چرا مگه چیکار کرد

دو ماه پیش ی جوووری شکست ک دیگه محال دردی بالاتر از اون‌باشه

عزیزم خدا بهت کمک کنه ایشالله هرچی هست درست شه ایشالله حالت بهتر شه