2777
2789
الان چی ازدواج کردن؟  خدا مغز بده ب این خونواده ها

نمیدونم هنوز طلاق نگرفتیم ولی صیغه بودن گویا...ولی منم ازش شکایت کردم محکوم شد ب زدنم تمکینشم رد شد عدم نخوردم الان واسطه میفرسته برگرد همش بخاطر بستم پروندهاشه داشت با زنه میرفت که گرفتمش...بیچاره جاریام اونام شوهرشون همین کارو کردن ی خواهر دارن اون براشون میره خواستگاری زن دوم نمیدونم خانوادگی چیجوری جواب اه عروساشونو میدن

نمیدونم هنوز طلاق نگرفتیم ولی صیغه بودن گویا...ولی منم ازش شکایت کردم محکوم شد ب زدنم تمکینشم رد شد ...

بازم خدارو شکر برنگرد ک قرار نیس ادم بش با این خواهر دیوونش اینا مگ دلدرد دارن خو یا زن نگیرید یا مس ادم پایبند باشید

لطفـــــــــــــا برا حاجتم یه صلوات بفرستین و برام دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم خدارو شکر برنگرد ک قرار نیس ادم بش با این خواهر دیوونش اینا مگ دلدرد دارن خو یا زن نگیرید یا مس ...

نمیدونم چی بگم باز جاریام یکم ب خودشون مسلطن اونا هی ب من دلداری میدن میگم اخه چطور فراموش کنم چطور تونیت اخه هنوزم باورم نمیشه

نمیدونم چی بگم باز جاریام یکم ب خودشون مسلطن اونا هی ب من دلداری میدن میگم اخه چطور فراموش کنم چطور ...

خدایا چقد ناراحت شدم برا دلت، گریم گرفت، عزيزدلم خدا به دلت ارامش بده 😔🙏❤️

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
خدایا چقد ناراحت شدم برا دلت، گریم گرفت، عزيزدلم خدا به دلت ارامش بده 😔🙏❤️ الهم صل علی محمد وآل م ...

ممنونم ...با ورت میشه تو ی ماه 13کم کردم...مادر شوهرم همه جا میگفت مریضه عروسم

پریشب دلم خیلی شکست جوریکه دیروز صبح به خدا التماس کردم یا بمیرم یا مرض بدی بگیرم

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
قربونت بشم آجی، تروخدا خودتو انقد ناراحت نکن فداتشم 😔

فدات عزیزم...میدونم بخاطر خودم میگی ولی نمیتونم بقران نمیتونم اخه ی مرد چن بار میتونه ب این شدت عاشق شه هر بار دیوانه وار یبار دوبار سه بار...تازه فهمیدم قبل منم جریان عاشقانه زیاد داشته...من اولیش نبودم ...اخه نامردو دوسش داشتم بقران هیشکی مثل من دوسش نداشتو نمیتونه دوسشم داشته باشه...ی روزی جواب آه منو میده

نمیتونم ،نمیتونم از خاطرات زندگیم بگذرم چقد با مشکلاتش کنارش موندمو خندیدم ولی یه ذره انصاف نداشت مردی مه تو رابطه بازنش از اون یکی زنه تعریف کنه یعنی چی؟شما چ حالی میشین؟

از کسی که با تمام وجود دوستش داشتم... بهم گفت میخوام از اینجا به بعد زندگیمو تنها ادامه بدم ... منم ...

اخیییی عزیز دلمممم

لطفـــــــــــــا برا حاجتم یه صلوات بفرستین و برام دعا کنید