2777
2789
عزیزم خدا بهت کمک کنه ایشالله هرچی هست درست شه ایشالله حالت بهتر شه 

مرسی عزیزممم امیدوارم با اینک میدونـــم هیچوقت جای زخمش خوب نمیشه

ایــــی بی وفا یار با دلی غمداری من چه ها ک  کردی ..💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم خیانت کرد

چقدر نامرد 

کااااش هیچوقت کسی به کسی خیانت نکنه خیلی درد بدیه خدا ازشون نگذره

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
مرسی عزیزممم امیدوارم با اینک میدونـــم هیچوقت جای زخمش خوب نمیشه

میدوووونم خدا کنه به مرور زمان فراموش کنی خیانت با هیچی درست نمیشه

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
۲۷ 😔

عزیزم خداروشکر هنوز خیلی جونی وقت داری بجای ادم اشتباه بگرد ادم خوب پیدا کن بذار با ادمای جدید اشنا شی اگه دوست پسرت ادم خوبی نیست فراموشش کن بیشتر این جونیتو حرومش نکن

یادم نمیره درست سالگرد ازدواجمون شوهرم بهم گفت بیا بریم برام خواستگاری باورم نمیشد خشکم زد گفتم شوخی میکنی.گفت نه از همون شب با من شد دشمن خونی شروع زد هرروز کتکم زدن باید بری بگیریش برام ما نمیتونیم معطل تو بمونیم نمیخوای بچتو گمشو برو خونه بابات

من ...نمیتونم توضیح بدم الانم اشکم سرازیر شد خدا دستشو بشکنه خیلی عاشقش بودم الانم چون اوارم ک د گریه میکنم

دیشب از دوست پسر ۸ساله ام و جدا شدیم ،بهم خیانت کرد پیش  دوست دخترش زنگ زد بهم فحش داد و ت ...

اخییی عزیزمم 

لطفـــــــــــــا برا حاجتم یه صلوات بفرستین و برام دعا کنید 
یادم نمیره درست سالگرد ازدواجمون شوهرم بهم گفت بیا بریم برام خواستگاری باورم نمیشد خشکم زد گفتم شوخی ...

واااااای بمیرمممم نکننن با خودتتت خدا جوابشو میده خودتو زجر نده

دل من از خونواده شوهرم شکسته از خونم انداختنم بیرون شوهرمو مجبور کردن ک طلاقم بده😭😭😭

هییییع قوم الضالمینن انگاری

خانواده زنه بهش قول خونه و....دادن گفت بهم اون قدرمو بهتراز تو میدونه بابای تو چی بهم داد تو ارزش ی سکه هم نداری گمشو برو...بچتم نمیخوام...شرط ازدواج زنه با شوهرم طلاق من بود😢

خانواده زنه بهش قول خونه و....دادن گفت بهم اون قدرمو بهتراز تو میدونه بابای تو چی بهم داد تو ارزش ی ...

الان چی ازدواج کردن؟  خدا مغز بده ب این خونواده ها 

نمیتونم فراموش کنم کارشو نمیتونم منی که هزارتومن تو جیبش نبود زنش شدم عروسیمونو بابایمن گرفت حتی مسافرت و ماه عسل نرفتیم...سرویس طلاهم نگرفت گذشتم از همش عاشقش بودم خیلی گفت بریم پیش مادرم بمونیم تا پول بیاد دیتم گفتم باشه کمکش کردم پول اومد دستش دریت همون لحطه که پول دستشو گرفت بهم گفت...😔

نمیتونم فراموش کنم کارشو نمیتونم منی که هزارتومن تو جیبش نبود زنش شدم عروسیمونو بابایمن گرفت حتی مسا ...

وااااای عزیزممم چیزی نمیش گف واقعا چقد بعضیا لیاقت ندلرن توهم خدارو شکر کن حداقل زودتر شناختیش و عمرت حرومش نشد اونم یروز میفهم اشتباه کرده ک خیلی دیر