2777
2789
عنوان

یه سوال مهم!

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 114 پست

من جای شما بودم بجای پدرش، نگران اخلاق خودش بودم

ایشون بسیار خودخواه و حق بجانبه...همیشه حرف خودشه و معیارهای اخلاقیش فقط وقتی مراعات میشن که نفعی برای خودش داشته باشند وگرنه پایبند نیست

تمام حرفهاش داره حول محور کسب منافع هر چه بیشتر میچرخه

به این موضوع دقت کن که بعدا اعصابشو داری با مرد خود شیفته و از خودمتشکر زندگی کنی؟

و خدا برای من کافیست.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جای شما بودم بجای پدرش، نگران اخلاق خودش بودم ایشون بسیار خودخواه و حق بجانبه...همیشه حرف خودشه ...

نه والا نمیتونم بااین آدم زندگی کنم.ولی خیلی زبون بازه ومنوبه سمت خودش میکشونه

نه والا نمیتونم بااین آدم زندگی کنم.ولی خیلی زبون بازه ومنوبه سمت خودش میکشونه

خب این دیگه مشکل از جانب شماست

اون داره برای بدست اوردن منافع ،شما رو گول میزنه شما هم بدون بدون حاضری گول بخوری

و خدا برای من کافیست.....
خب این دیگه مشکل از جانب شماست اون داره برای بدست اوردن منافع ،شما رو گول میزنه شما هم بدون بدون حا ...

خیلی شخصیت ضعیفی دارم.نمیتونم باهاش کات کنم چون میترسم ناراحت بشه وبعدمن عذاب وجدان بگیرم

منم همین فکررومیکنم

ببین عزیزم کلا هر مردی که بهت گفت تو زندگی باید پول بدی همون لحظه قیدشو بزن.

مردایی که به زناشون میگن حق نداری دست تو جیبت بکنی و کلی دست و دل بازن بعد یه مدت خسیس و دوتا دوتا چهارتا میشن چه برسه کسی که از همون اولش واسه پولت کیسه دوخته باشه.

نه نمیتونم عوض کنم.میخوام رک وپوست کنده حرفاموبهش بزنم وکات کنم.اگرهم به مروپام پیچید بلاک میکنم

چراانقدر میپیچونی. یکلام بگو اختلاف شخصیتی  داریم بهم نمیخوریم. خدانگهدارت. منتظر جوابشم نباش. ازهمه جابلاکش کن. تماسا. پیاما.تلگرام.واتساپ.اینستا. جواب هیچ تماس غریبه ای روهم نده. سریع بلاک کن غریبه هارو. خیالتم اسوده باشه. بخاطر نشکستن دل ی ادم احمق ، ی عمر باید عذاب بکشی .بنظرم اصلا نمی ارزه.

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر .