2777
2789
عنوان

یه سوال مهم!

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 114 پست
ببین عزیزم کلا هر مردی که بهت گفت تو زندگی باید پول بدی همون لحظه قیدشو بزن. مردایی که به زناشون می ...

آخه یه جوری رفتارمیکنه که مجبورمیشم بهش برگردم.ولی ایندفعه دیگه گول نمیخورم

آخه یه جوری رفتارمیکنه که مجبورمیشم بهش برگردم.ولی ایندفعه دیگه گول نمیخورم

ببین یه کاری بکن اون با تو کات کنه

اینجوری دیگه عذاب وجدانم نداری

بهش بگو از کارت اخراجت کردن بگو خانوادمم گفتن حمایتت نمیکنیم خیلی اوضاعم خرابه 

بگو افسردگی گرفتم😑

بعد خودش ولت میکنه.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چراانقدر میپیچونی. یکلام بگو اختلاف شخصیتی  داریم بهم نمیخوریم. خدانگهدارت. منتظر جوابشم نباش. ...

من الان خودم هرغریبه ای زنگ بزنه. میزارم خودش قطع کنه بدون هیچ کنجکاوی ای سریع بلاکش میکنم‌ .خیلی شیکو مجلسی. زندگی رودربایستی حالیش نیست. توزندگی باید جنگجو باشی. عزت نفس داشته باشی. هیچی تواین دنیا باارزشتر از ارامش خودت نیست.

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
ببین یه کاری بکن اون با تو کات کنه اینجوری دیگه عذاب وجدانم نداری بهش بگو از کارت اخراجت کردن بگو ...

نه باورنمیکنه.میشناسه منو‌.بایدبهش بگم که خانوادم قبول نمیکنن.وواقعاهم قبول نمیکنن که باهمچین خانواده ای وصلت کنیم

ببین عزیزم خود من ب شخصه پنهان کاری و دروغ ب شدت دلسردم میکنه تنها چیزیه سرش قید همه چیو میزنم چون ازاین ک کسی منو ساده فرض کنه متنفرم....ولی خب شما دوست بودین و چیزی جدی نشده میشه بگی چ جوری ب این قضیه پی بردی؟

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
خیلی شخصیت ضعیفی دارم.نمیتونم باهاش کات کنم چون میترسم ناراحت بشه وبعدمن عذاب وجدان بگیرم

ببین عزیزم اگ قصدت کات کردنه خیلی منطقی بهش بگو بااین دلایل و حالا هردلایلی نمیتونم باهات ادامه بدم ...چن سالته؟ببین اینک ناراحت میشه و عذاب وجدان بگیرم مال رل زدنای نوجوونیه الان تو میخوایی باکسی ازدواج کنی ک ازته قلبت بهش اعتماد داشته باشی و ایندتو بسازی پس رودوایسی نداشته باش باکسی زندگی الکی نیست ک این ادمم اگ اونقد بچه باش ک ناراحت بشه و ب پروپات بپیچه بنظرم همون بهتر ک کات کنی 

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

شوهر من همه‌چیو بهم‌میگه و کلا‌ من‌ خیلی بهش حساسم و اهل چیزی نیست ولیییی شاید باورت نشه الان ۱۰ ساله میشناسمش هنوز برام‌خیانت پدرشو تعریف نکرده...از دهن مادرش شنیدم که قسم داده نگم 

ببین عزیزم خود من ب شخصه پنهان کاری و دروغ ب شدت دلسردم میکنه تنها چیزیه سرش قید همه چیو میزنم چون ا ...

یک سال ونیم باهم بودیم.ازاول هم به قصدازدواج بوده.قرارشدتوی این یکسال ونیم همدیگه روبشناسیم وبعداگرهمه چی اوکی شد من به خانوادم خبربدم.من فقط به مامانم گفتم که بعدش ازاین قضیه آگاه شدم.توی این یکسال ونیم هیچی دراین موردنگفت.درموردباباش همه چی میگفت ولی این دومورد رونگفت.برعکس ازمن درباره خانوادم همه چی روپرسید.منم همه اطلاعاتمونودادم.بعدش سریک قضیه ای متوجه شدم.اونم به زور وقهرواینا بهم گفت.حس کردم داره یه چیزهایی روپنهان میکنه وبه زکرازش خواستم که بگه.قضیه اش مفصله عزیزم

یک سال ونیم باهم بودیم.ازاول هم به قصدازدواج بوده.قرارشدتوی این یکسال ونیم همدیگه روبشناسیم وبعداگره ...

ببین بنظرم این مسئله بوده چون همونقد خودش درمورد خانوادتون اطلاعات گرفته پس باید میدونسه ک این قضیه چیز مهمیه و متقابلا خودش باید همه چیزو بهتون میگفته و وقتی تونسه پنهانش کنه بنظرم دراینده خیلی چیزارو  صلاح خودش باشه پنهان میکنه و ی جورایی مسئله ی مهمیه این پنهان کاری و تاثیر زیادی درایندتون داره من خودم ب شخصه اگ میببودم شاید دیگ ادامه نمیدادم

ببین عزیزم اگ قصدت کات کردنه خیلی منطقی بهش بگو بااین دلایل و حالا هردلایلی نمیتونم باهات ادامه بدم ...

اتفاقا دوبارکات کردم ومنطقی باهاش حرف زدم ولی اون بازبون بازی واستوری های عاشقانه ودادن حس عذاب وجدان به من سعی کرد که من رودوباره برگردونه.

واینکه من چون اولین تجربمه درکات کردن هم تجربه ای ندارم😅

شوهر من همه‌چیو بهم‌میگه و کلا‌ من‌ خیلی بهش حساسم و اهل چیزی نیست ولیییی شاید باورت نشه الان ۱۰ سال ...

خب عزیزم پدرایشون هم معتاده وهم خائن.فکرکن که بچه هاشو ازخونش بیرون کرده وبچه هاش توخونه اقوام بزرگ شدن.مادرش هم فوت کرده.

ببین بنظرم این مسئله بوده چون همونقد خودش درمورد خانوادتون اطلاعات گرفته پس باید میدونسه ک این قضیه ...

آره خودش میدونسته که قضیه مهمیه ولی نگفت.خودش دنبال خانواده بااصالت وسالمه.اینوصدهابارگفته.ولی به من این قضایا رونگفت!!!!

اتفاقا دوبارکات کردم ومنطقی باهاش حرف زدم ولی اون بازبون بازی واستوری های عاشقانه ودادن حس عذاب وجدا ...

عزیزم توی این تصمیمات مهم زندگیتتت باهیچکس رودروایسی نباش و ی جورایی باید بی رحم باشی و فقط ب ایندت فک کنی ...

عزیزم توی این تصمیمات مهم زندگیتتت باهیچکس رودروایسی نباش و ی جورایی باید بی رحم باشی و فقط ب ایندت ...

ازاین به بعدباید رودربایسی روکناربزارم.ممنون که راهنماییم کردی عزیزم

خب عزیزم پدرایشون هم معتاده وهم خائن.فکرکن که بچه هاشو ازخونش بیرون کرده وبچه هاش توخونه اقوام بزرگ ...

...اگه اینام‌هست عزیزم حتما بزارشون کنار آخه از خودت خسته نشدی که...حیفی برای این‌مدل خانواده