2777
2789
عنوان

یه سوال مهم!

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 114 پست
عزیزم اگرتاپیکهاموبخونی متوجه میشی که چه معیارهاواخلاق هایی داره.

خوندم. مرد یبار راجع ب شغلت  ک حق داره بپرسه .درسته؟اما حق اینو نداره برات تعیین تکلیف کنه ک حقوقتوچکارکنی. چون این وظیفه ی مرده که مخارج خونه رو بپردازه و زن اگه سرکاربره حق انتخاب  داره ک حقوقشو خرج خونه کنه یا پس اندازکنه یا خرج مسائل شخصی کنه.یعنی کاملا حق انتخاب داره اما مجبورنیست. و اگرهمسر محترمه ی اینده بالغو عاقل باشن باید بشینن باشما صحبت کنن و کاملا پذیرای تصمیم شما باشن و مخالفتی دراین مورد تااخر زندگی نکنن.و باهم ب توافق برسید.

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم. مرد یبار راجع ب شغلت  ک حق داره بپرسه .درسته؟اما حق اینو نداره برات تعیین تکلیف کنه ک حق ...

باهاش حرف زدم.ولی حرفای منوقبول نداره وبنظرخودش ،ایشون درست فکرمیکنه!میگه حقوق زن هم بایدتوزندگی خرج بشه چون زندگی مشترکه.

باهاش حرف زدم.ولی حرفای منوقبول نداره وبنظرخودش ،ایشون درست فکرمیکنه!میگه حقوق زن هم بایدتوزندگی خرج ...

اگر شماراضی نباشید هیچ اجباری نیست. و کمک کردن شما در واقع وظیفه نیست،لطفه.کتاب حقوقی نخوندن و نمیدونن. اگر گذری ب حقوق های همسر بزنن اونوقت ملتفت میشن.

رفع نیاز جنسی باید تمایل دوطرفه داشته باشد. و اجباری درکارنیست. چ بسا ک اگه اجباری باشد ، همان تمایل ...

آره عزیزم اینارومیدونم.ولی کلا ایشون این حرفاروقبول نداره.روی معیارهاش پافشاری میکنه

بنظرم این فرد یک ادم تنپرور و فرصت طلبیه که میخواد همه چیزو ب نفع خودش تموم کنه و فکرمیکنه زندگی میدان نبرده و باید برنده شن. درواقع ب شما ب چشم شریک نگاه نمیکنن ب چشم یک کیف پول نگاه میکنن ک بعدا اززیر مخارج زندگی دربرن و شما مجبور شید مخارج زندگیو ب تنهایی ب دوش بکشید و دنبال عیشو نوشهای زودگذر خودشون برن.ازدواجتون اصلا صلاح نیست.

نه بابا خجالت کشیده بگه . بخدا منم بودم نمیگفتم . نگید روان پلیدما  

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
بنظرم این فرد یک ادم تنپرور و فرصت طلبیه که میخواد همه چیزو ب نفع خودش تموم کنه و فکرمیکنه زندگی مید ...

منم اینارومتوجه شدم.خیلی خودخواهه.بهترین چیزاروبرای خودش میخواد ولی برای بقیه نه!به خودش هم گفتم ولی قبول نکرده.بازبون بازی وحس عذاب وجدان دادن به من ،من رووادارمیکنه که باهاش باشم