2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس اشتباه کردم اولین ماه هست که اقدام میکنم احتماش هست که اصلا باردار نشم تواون روز ولی قبلش ازمحلول ...

توگوگل سرچ کن وتحت نظرپزشک باش اگربرات خیلی مهمه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من چون دخترمیخوام خیلی توگوگل سرچ کردم برای دختردارشدن میگن رابطه بایدبعدپریودی باشه.... بعدم اسپرم ...

قبل تخمک و یه روز بعد تخمک دختره گلم من ۱ ساله پزشک جنسیت میرم ۴ ماه رژیم داشتم و ۲ ماه اقدامم انقد خوندم و گفتن ک همه رو فول شدم 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
اخه تخمک که یکروززنده نمی مونه....

دقیقا ۲۴ ساعت زندست 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
قبل تخمک و یه روز بعد تخمک دختره گلم من ۱ ساله پزشک جنسیت میرم ۴ ماه رژیم داشتم و ۲ ماه اقدامم انقد ...

یعنی دقیقا روز تخمک گذاری باید اقدام میکردم؟جوش شیرین که استفاده کردم میتونه اثربزاره

من چون دخترمیخوام خیلی توگوگل سرچ کردم برای دختردارشدن میگن رابطه بایدبعدپریودی باشه.... بعدم اسپرم ...

یعنی من که روز تخمک گداریم جمعه بوده من شنبه اقدام کردم احتما پسر هست؟؟

اونایی که کیست و مشکلات تخمدان دارن معمولا بچه شون دختر میشه ولی یکی از راه های پسردار شدن اینه که قبل نزدیکی با جوش شیرین ، واژنو قلیایی کنی، حوالی تخمک گذاری هم رابطه داشته باشی . دخول عمیقم داشته باشید. شوهرتم عرق کاسنی بخوره

یعنی دقیقا روز تخمک گذاری باید اقدام میکردم؟جوش شیرین که استفاده کردم میتونه اثربزاره

جوش شیرن اره و خیلیای دیگه حتی من سه نوع قرص هم میخورم و گیاهی و غذای هم رعایت کردم دیگه خدا هرچی بخواد فقط هم روز تخمک اقدام کن یا برو سونو یا اگه واردی کیت