2821
2789
عنوان

پسردارشدن

2151 بازدید | 69 پست

سلام خانما ودوستای گلم.من دوتاکیست آندومتریوز دارم وباید هرچه زودتر بارداربشم هم بخاطر سلامتیم هم بخاطر دوسداشتن بچه.اونم اگر خدا بخوادیک پسرسالم میخوام.لطفا راهنماییم کنید که چطوری هرچه زودترپسرداربشم؟لطفا تجربیاتتون رو اگر پسردارشدین دراختیار منم بزارین.ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دانشنانه فرزند رو سرچ کن یه جدول داره که قشنگ توضیح داده روزهای نزدیکی رو واسه دختردار یاپسردار شدن

من خودم یه دختر دارم دوست دارم بچه بعدیم هم دختر باشه ان شالله

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

مصرف لبنیات کمتربشه 

توروزهای تخمک گذاریت رابطه داشته باشی احتمال پسرزاییتون بیشتره اونم باکیت تخمک گذاری میتونی بفهمی 

رابطه تون هم عمیقتر باشه احتمال پسرشدن بیشتره

بازم هرچه خداصلاح بدونه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

والا ی پسر دارم اونم خدا صلاح دید داد کار خاصی نکردم

درسته بالاخره بچه دو حالت بیشتر نداره یا پسر یادختر.کلی روایت وحدیث درباب جنسیت بچه از پیامبران وائمه داریم پس میشه از خدا خواست وبراش تلاش کرد

مصرف لبنیات کمتربشه  توروزهای تخمک گذاریت رابطه داشته باشی احتمال پسرزاییتون بیشتره اونم باکیت ...

اول خواست خداباید باشه.من کیت گرفتم ولی نفهمیدم چرا اینجوری شد روزپنجشنبه کمرنگ بود جمعه پررنگ ولی شنبه باز کمرنگ معنیشو نفهمیدم که چه زمانی روز تخمک گذاری منه.

من اااانقد خودم و شوهرم سردی میخوردیم یه سره هندوانه و ماست و شیر و خیار،کلا هیچکدوممون گرمی دوست ند ...

حتما نزذیکیتون تو روزهای تخمک گذاریت نبوده

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز