2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 69 پست
اول خواست خداباید باشه.من کیت گرفتم ولی نفهمیدم چرا اینجوری شد روزپنجشنبه کمرنگ بود جمعه پررنگ ولی ش ...

روز جمعه معلومه دیگه

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
دانشنانه فرزند رو سرچ کن یه جدول داره که قشنگ توضیح داده روزهای نزدیکی رو واسه دختردار یاپسردار شدن ...

انشالله.این دانشنامه چقدر احتمالش بالاهست؟؟که درست جواب بده 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من یکی از دوستام واسه پسر دار شدن خیلی تلاش کرد و خیلی خرج کرد اما نشد الکی نرید دنبالش هرچی خدا بخواد همون میشه 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
انشالله.این دانشنامه چقدر احتمالش بالاهست؟؟که درست جواب بده 

ممنون ان شالله

خب خیلی زیاد

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
خب مگه بعد تخمک گزاری نباید تا۲روز پررنگ باشه.یعنی من که شنبه نزدیکی داشتم احتمال دختردارشدنم زیاده ...

ن فقط یه روز پر رنگه اونم جمعه بوده شنبه اقدام کردی یا نمیگیره یا احتمال دختر بیشتره 

من یکی از دوستام واسه پسر دار شدن خیلی تلاش کرد و خیلی خرج کرد اما نشد الکی نرید دنبالش هرچی خدا بخو ...

میگن از توحرکت از خدا برکت.حالا ماتلاشمون رو میکنیم اگر خدا حکمتشو برامون بخواد به تلاشای ماحتما نگاه میکنه 

اول خواست خداباید باشه.من کیت گرفتم ولی نفهمیدم چرا اینجوری شد روزپنجشنبه کمرنگ بود جمعه پررنگ ولی ش ...

ببین روزهای تخمک گذاری معمولاترشحاتت بیشتره 

اگردوره ی پریودیت بیست وهشت روزه باشه روزچهاردهم تخمک گذاریه یکی دوروزقبل وبعدش. ...

اون روزهابایدرابطه داشته باشی

من دوتاپسرام همین روزهارابطه داشتم مصرف لبنیات خودم وهمسرمم کمه گرمی هم زیادمیخوریم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میگن از توحرکت از خدا برکت.حالا ماتلاشمون رو میکنیم اگر خدا حکمتشو برامون بخواد به تلاشای ماحتما نگا ...

اره اما بعدش ک نشع خیلی ناراحت میشی تجربه ثابت کرده ولی هرچی ک هست ایشالله سالم باشه و دلت شاد شه 

ن فقط یه روز پر رنگه اونم جمعه بوده شنبه اقدام کردی یا نمیگیره یا احتمال دختر بیشتره 

پس اشتباه کردم اولین ماه هست که اقدام میکنم احتماش هست که اصلا باردار نشم تواون روز ولی قبلش ازمحلول جوش شیرین استفاده کردم بنظرتون احتمال پسردار شدن وبالا میبره؟؟

اره اما بعدش ک نشع خیلی ناراحت میشی تجربه ثابت کرده ولی هرچی ک هست ایشالله سالم باشه و دلت شاد شه&nb ...

اره  ولی بالاخره دلت خوشه که تلاش کردی وخدا توش حکمتی دیده که برات نخواسته

پس اشتباه کردم اولین ماه هست که اقدام میکنم احتماش هست که اصلا باردار نشم تواون روز ولی قبلش ازمحلول ...

من اولین ماه نگرفت این دومین ماهم بود شایدم واسه شما نگیره بعدش باید ۳ ماه رژیم باشی بعدش اقدام کنی

من چون دخترمیخوام خیلی توگوگل سرچ کردم برای دختردارشدن میگن رابطه بایدبعدپریودی باشه....

بعدم اسپرم که واردبدن خانم بشه تاسه روززنده است 

شمااشتباه گفتیداونروزهاهم احتمال پسردارشدن زیاده چون تخمک که یکروزنیست عزیزم 😉

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶