2777
2789
عنوان

پسردارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 69 پست
انشالله نتیجه بگیرین

ممنونم ایشاللع شما ام همین طور 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط وفقط روز تخمکگذاری رو رعایت کردم و پسر دارم

خب من نمیتونم روز تخمک گذاریمو تشخیص بدم ازمایش یا سونویی نیست که دقیق تشخیص بده.از کیتم استفاده کردم درست متوجه نشدم اولش کمرنگ بودبعد چنددقیقه پررنگ میشد

خب من نمیتونم روز تخمک گذاریمو تشخیص بدم ازمایش یا سونویی نیست که دقیق تشخیص بده.از کیتم استفاده کرد ...

سونو بده واسه تخمک

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
قبل تخمک و یه روز بعد تخمک دختره گلم من ۱ ساله پزشک جنسیت میرم ۴ ماه رژیم داشتم و ۲ ماه اقدامم انقد ...

چطور من پرسیدم گفتن ۳روز قبل از تخمک گذاری ودوروزبعد از تخمکگذاری احتمال دختردارشدن زیاده.۱۲ساعت قبل از تخمک گذاری وروز تخمکگذاری وروزبعدش احتمال پسردارشدن زیاده

من اینو اعتقاد دارم که رژیم های خاص و برنامه ریزی برای پسر یا دختز دار شدن اگرهم نتیجه داده فقط و فق ...

خب معلومه بدون خواست خدا برگ از درخت نمیفته چه برسه باردار شدن اون جنسیتی که دوسداری

چطور من پرسیدم گفتن ۳روز قبل از تخمک گذاری ودوروزبعد از تخمکگذاری احتمال دختردارشدن زیاده.۱۲ساعت قبل ...

به من ک همینی ک گفتم رو گفتن دکترم به من گفته وقتی کیت مثبت شد برو اقدام ۸ ساعت بعدشم اقدام و بعد دیگه هیچی 

من اینو اعتقاد دارم که رژیم های خاص و برنامه ریزی برای پسر یا دختز دار شدن اگرهم نتیجه داده فقط و فق ...

عزیزم رژیم غذایی تاثیر داره چون خود پیامبر فرمودن ک برای ازدیاد فرزند پسر کاسنی مصرف کنید پس خوردنی ها تاثیر دارن

و خدایی که به شدت کافیست....

عزیزم اول خدا دوم خدا وسوم خدا ،ول سعی کن خودت وهمسرت موز زیاد بخوری و اویشن هم سعی کن تو چای بریزی ولی کم بخور چون اویشن نباید زیاد مصرف شه تارهای مغز پاره میکنه وسوم پسته وعسل محلی

عزیزم رژیم غذایی تاثیر داره چون خود پیامبر فرمودن ک برای ازدیاد فرزند پسر کاسنی مصرف کنید پس خوردنی ...

نگفتم تاثیر نداره.ولی بازم خواست خداست.چون کسی رو دیدم که با ای وی اف هم بچش دختر شد