بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بهش بگو درسته ولی بیا ی فرصتی دوباره بهم بدیم و جبران کنیم ببین نظرش چی هست البته چون قبلا مشکل داشتین زمان میبره تا دوباره زندگیتون ب حالت عادی برگرده
مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
خب گلم حفظ این زندگی که مدام جر و بحث باشه اونم به هر قیمتی چه فایده ای داره این که هرروز عذاب بکشی هم خودت هم همسرت ارزش نداره الان شما هر کاری بکنید با این صحبت های که کردید بی فایده است باز جدا میشید الان نه ولی بعداً چرا ببین عزیزم نگران چی هستی حرف مردم عذر میخوام برن به جهنم مهم نیست که نگران جایگاه و خونه موقعیتت و پول هزار تا چیز دیگه ای ؟من که فکر میکنم الان اونای که جدا میشن ازدواج بعدیشون خیلی موفق تر از همه لحاظ شاید بگم ده نفری رو خودم از نزدیک دیدم نترس یه کم قوی باش اولش شاید برات سخت باشه اما بعدش جمع میشی راهت روپیدا میکنی از کجا میدونی شاید این جدای نقطه شروعی جدید باشه که زندگیت رو به کل عوض کنه و خوشبختت کنه به بعد منفیش نگاه نکن یه کم مثبت باش