2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه حرمت های بینمون شکسته 

خب بهش بگو درسته ولی بیا ی فرصتی دوباره بهم بدیم و جبران کنیم ببین نظرش چی هست البته چون قبلا مشکل داشتین زمان میبره تا دوباره زندگیتون ب حالت عادی برگرده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
یه روز خوبه ده روز بد

مشاوره رفتی.... ی بار ی مشاوره درست برید اگه فایده نداشت تصمیم جدی بگیر.. یا رومی رومی یا زنگی زنگی

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
این کلا درگیر گذشته ست  میگم بیا درستش کنیم ولی انگار نه انگار

حتما خیلی دلش شکسته و کینه بدل گرفته

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
نمیاد مشاوره  میگه نظرم طلاقه مهریه ات رو میدم طلاقتم میدم

الان داغه نمیفهمه.. باید ی مدت کلا بری خونه پدرت و اصلا محلش ندی... نه جواب زنگ نه پیام نه هیچی 

. باید سرش بخوره ب سنگ... اگه بعد اون درست نشد بعد.... 😔

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

خب گلم حفظ این زندگی که مدام جر و بحث باشه اونم به هر قیمتی چه فایده ای داره این که هرروز عذاب بکشی هم خودت هم همسرت ارزش نداره الان شما هر کاری بکنید با این صحبت های که کردید بی فایده است باز جدا میشید الان نه ولی بعداً چرا ببین عزیزم نگران چی هستی حرف مردم عذر میخوام برن به جهنم مهم نیست که نگران جایگاه و خونه موقعیتت و پول هزار تا چیز دیگه ای ؟من که فکر میکنم الان اونای که جدا میشن ازدواج بعدیشون خیلی موفق تر از همه لحاظ شاید بگم ده نفری رو خودم از نزدیک دیدم نترس یه کم قوی باش اولش شاید برات سخت باشه اما بعدش جمع میشی راهت روپیدا می‌کنی از کجا می‌دونی شاید این جدای  نقطه شروعی جدید باشه که زندگیت رو به کل عوض کنه و خوشبختت کنه به بعد منفیش نگاه نکن یه کم مثبت باش 

الان داغه نمیفهمه.. باید ی مدت کلا بری خونه پدرت و اصلا محلش ندی... نه جواب زنگ نه پیام نه هیچی  ...

عزیزم اینکارو بارها و بارها کردم 

بهم میگفت مهریه ات رو بکن ۱۴ تا خوبه نکردممممم 

اینبار مشکلی نداشتیم یهو دیدم ابلاغیه اومد 

عزیزم تاپیکاتونو خوندم واقعا نمیدونم چی بگم احتمال اینکه بهت خیانت کرده ۹۹ درصده اصلا سعی نکن خودتو ببازی شاید بخواد اذیتت کنه تا مهریتو ببخشی بنظر من تو اون خونه نمون برو خونه پدرت اون آقا قصدش اینه طلاقت بده حقوقتو کامل بگیر اگه بخواد ازدواج کنه مجبوره شمارو طلاق بده اون طرف مقابلش نمیذاره اسم شما تو شناسنامش بمونه خیالت راحت