2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست
دقیقا همه زندگی کنکور نی من لیسانس گرفتم و خداروشکر به ی ماه نکشید رفتم سرکار ولی همه ای زندگی نی ...

شما بهترین ادم کارت شو اگه حقوقت از پارو بالا نکشید...

کافیه یذره دید ادم باز باشه بخدا پول دراوردن راحته اونم با دنیای امروز و ارتباطات اینترنتی

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب من بارها اینو اینجا گفتم دیگه رشته های ریاضی ابدا کار براشون نیست رشته های تجربی ام خیلی بهتره چ ...

رشته های پزشکی و زیر مجموعه هاش رو بذار کنار.اره هست

این رشته هایی گفتم کار هست

اما جاشون به ناحق اشغال میشه.

دختر دیدم با رشته ای اقتصاد رفته تو معدن و کارخونه

ماهی ۵ تومن حقوق میگیره با همه ای مزایا

طرف صاحب کار رفیق باباش بوده.

شما گفتی کنکور همه ای زندگی ادمه

من صدها مورد دیدم مدرک داشتن کنکور عالی دادن بیکارن.

رشته های پزشکی و زیر مجموعه هاش با تربیت معلمی فقط دو تا رشته از همه ای رشته ها هستن.

مشخص میکردی فلان رشته از کنکور همه ای زندگی آدمه

وگرنه خودکنکور نی‌.

درس خوندن ی چیزه

ولی تجربه داشتن با افراد مختلف از مناطق مختلف ی چیز دگه.

انشالله که موفق بشی

نگفتم با 40 و 50 میرسم به شهر بزرگ 

ان شاالله بترکونی

مرورتو بیشتر کنی حله

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
اینارو که قبول دارم ولی حسش نیست حتی الان که فرجه ها رو به تمومی😐😅

دنیا نه خاله و دایی ماست نه ننه بابامون

اگرکاری که بایدو انجام ندی بی برو برگرد با یه سیلی صورتتو سرخ میکنه تا خوشگل بشی 😄

رشته های پزشکی و زیر مجموعه هاش رو بذار کنار.اره هست این رشته هایی گفتم کار هست اما جاشون به ناحق ...

عزیزم منظور من همین بود دیگه حالا شاید بد بیان کردم یا شما بد متوجه شدی

همه زندگی ادمو تعیین میکنه دیگه اره اگه تلاش کنی و  این رشته ها قبول شی تامینه دیگه

نشی دیگه خیلی سخته

برای پزشکی میخونی؟

من اصلا به نتیجه فکر نمیکنم فقط کاری که الان باید انجام بدم رو انجام میدم هرچی خدا بخواد و مزد زحمتم باشه

علاقه خودشم بیشتر دکتری دامپزشکی هستش

دامپزشکی که راحته اوردنش...حتما موفق میشی

دامپزشکی خود دانشگاه تهران 

درضمن دام رشته خیلی پرباریه و فارق التحصیلای با سوادش از پزشکا بار علمی بالاتری دارن

عزیزم منظور من همین بود دیگه حالا شاید بد بیان کردم یا شما بد متوجه شدی همه زندگی ادمو تعیین میکنه ...

پسر خاله من فوق لیسانس داره،

داره واسه دکترا میخونه

تو همون کارخونه ای هسته که داداش من با دیپلم هسته

ی حقوق و ی مزایا

خدا خودش درست کنه واقعا بیکاری معضل بزرگیه.

بازم شکر

من راضیم از کارم و حقوقم. ولی میتونه بهتر از این باشه.

با آرزوی موفقیت روز افزون👏