2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست
امیدوارم موفق بشید

مرسی همچنین شما⁦✌️⁩

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موفق باشی فعلا تلاش کنیم تا اون موقع هم خدا کریمه 

درسته👍

به قول یاس فکر به آینده آدمو کم کار میکنه...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
ریاضی نبوده دبیرستان فنی بود دانشگاه علمی کاربردی ارشد اصفهان خوند دکتر ها هم اردبیل قبول شده.

من اگه کسی ازم مشاوره بخواد 

بهش میگم جز تجربی هیچی نخونه

یا بره انسانی واسه تربیت معلم راحتتره تربیت معلم قبول شه 

وگرنه به خودش سختی نده اگه چیز دیگه ای میخواد بخونه بره ی دانشگاه راحت

دامپزشکی خود دانشگاه تهران  درضمن دام رشته خیلی پرباریه و فارق التحصیلای با سوادش از پزشکا بار ...

نگفتم رشته بدی هس قبولی توش اسونه حتی خود دانشگاه تهرانش رو میشه اورد بعدم یه چیزی بگم بهتون ک رشته مهمه وگرنه دانشگاه تاثیر ان چنانی توی یادگیری نداره چون تهش باید خودتون بخونید و در نهایت خودتون کار کنید...

نگفتم رشته بدی هس قبولی توش اسونه حتی خود دانشگاه تهرانش رو میشه اورد بعدم یه چیزی بگم بهتون ک رشته ...

تو این رشته تاثیر داره دانشگاه به دلایلی که تحقیق کردم

امسال هم تا ۶۰۰۰ دانشجو گرفت دانشگاه تهران

یعنی میانگین ۶۰ درصدی دروس

من اگه کسی ازم مشاوره بخواد  بهش میگم جز تجربی هیچی نخونه یا بره انسانی واسه تربیت معلم راحتت ...

انسانی رشته های ناب تری هم  داره.

خاله و زندایی من از طریق آزمون استخدامی معلم شدن.

من ساعت کاریم از معلمی کمتره.

ولی حقوقم ی اندازه

میتونم دو جا کار کنم دو برابر بگیرم.

بعدم روانکاوی و روان‌پزشکی از پزشکی کمتر نیستن.

انشالله کسی از انتخابش پشیمون نشه.

من معتقدم مهم ترین انتخاب تو زندگی انتخاب همسر هسته.

خدایا همه ای جوون ها رو خوشبخت و سربلند کن.

باور کن میشه حلال حلالم هست نه دزدیه نه زوره فقط هوش میخواد فکر میخواد  منم مثل شما فکر میکردم ...

خب با دیپلم چ شغلی هس مثلا ؟

هرجا بری ازت مدرکت و سابقه کار میخوان مگ شغل ازاد ک اونم سرمایه میخواد 

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
انسانی رشته های ناب تری هم  داره. خاله و زندایی من از طریق آزمون استخدامی معلم شدن. من ساعت ک ...

خب بازم برمیگردم به حرفم که انتخاب همسرم تحت تاثیر قرار میده

موفق باشی عزیزم

خب با دیپلم چ شغلی هس مثلا ؟ هرجا بری ازت مدرکت و سابقه کار میخوان مگ شغل ازاد ک اونم سرمایه میخواد ...

همینقدر بدون که من در هیچ برهه ای از زندگیم قرار نیست برای کسی شرکتی یا موسسه‌ای کار کنم تا بهم حقوق بدن

خب بازم برمیگردم به حرفم که انتخاب همسرم تحت تاثیر قرار میده موفق باشی عزیزم

حرف شما کاملا درسته.

اما من حالم از مردی که بخاطر شغل دختر باهاش ازدواج میکنه بهم میخوره.

مگه اینکه تو دانشگاه عشق و عاشقی پیش بیا.

شب خوش