2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست
همینقدر بدون که من در هیچ برهه ای از زندگیم قرار نیست برای کسی شرکتی یا موسسه‌ای کار کنم تا بهم حقوق ...

سوالم کلی بود ن شخصی گفتم مگ امکان داره همچین چیزی ...ماشالا اعتماد ب نفس بالایییییییی دارینا همه چیو ب خودتون ربط میدین

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوالم کلی بود ن شخصی گفتم مگ امکان داره همچین چیزی ...ماشالا اعتماد ب نفس بالایییییییی دارینا همه چی ...

منم مثال زدم درک کنین به در میگن دیوار بشنوه 

گویا دیوار خوابه

اگر من به خودم اعتماد نداشته باشم قراره کی داشته باشه؟

نکنه باید منتظر تایید بقیه باشم!!

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
منم مثال زدم درک کنین به در میگن دیوار بشنوه  گویا دیوار خوابه اگر من به خودم اعتماد نداشته ب ...

😐باشه برادر موفق باشی 

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
تو این رشته تاثیر داره دانشگاه به دلایلی که تحقیق کردم امسال هم تا ۶۰۰۰ دانشجو گرفت دانشگاه تهران ...

با برنامه بخونی می تونی بیاری ولی اون ۳ تا رشته واقعا خیلی سخته😢ان شاءالله موفق باشی 😁

با برنامه بخونی می تونی بیاری ولی اون ۳ تا رشته واقعا خیلی سخته😢ان شاءالله موفق باشی 😁

منم فقط ادامه میدم به خوندنم دوست دارم دستم برای انتخاب ازاد باشه که اگه تصمیمم عوض شد بتونم هرچی میخوام رو برم

شمام موفق باشین ان شاالله⁦✌️⁩🌼

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
روزانه چقدر می خونید؟ ازمونی هم ثبت نام کردید؟ خیلی ممنون ان شاء الله😊😀

نه من ازمون نمیدم

تا وقتی درسارو جمع نکنم ازمون بیفایدس جمعبندیای سنجشو حتما شرکت میکنم

روزانه بستگی به حوصلم داره بطور معمول بین ۹ تا ۱۱ ساعته

من برناممو حجمی تنظیم کردم ساعتی نیست حجم درس یروز ممکنه زود تموم بشه یروز ممکنه خیلی طول بکشه و کل روزو بگیره ازم

نه من ازمون نمیدم تا وقتی درسارو جمع نکنم ازمون بیفایدس جمعبندیای سنجشو حتما شرکت میکنم روزانه بست ...

خوش ب حالتون ک این تایم می خونید من قبلا در این حد می خوندم ولی الان اینجور نیست...ازمون رو هم به نظرم برید هم می فهمید کجایی از اون تایمی که خونید کمتر کار شده هم مرور داره توی برنامه ازمون ها و هم مدیریت سر جلسه رو یاد می گیرید و در اخر پتوجه می شین جایگاه شما بین رقیب هاتون درچه حده و تلاشتون رو بیشتر می کنین...میشه بمرسم تاحالا چه مباحثی رو جمع کردید؟

خوش ب حالتون ک این تایم می خونید من قبلا در این حد می خوندم ولی الان اینجور نیست...ازمون رو هم به نظ ...

ازمون برای کسی جوابگو هستش که از سالهای پیش باهاش همراه بوده من که نبودم مجبورم با برنامه ازمون راه بیام تا بهم درصد بده در نتیجه برنامه خودمو از دست میدم و تا بعد عید تموم کردن درسام طول میکشه 

من تا عید تموم میکنم الان حدودا پایه رو تموم کردم کمو بیش

تا عید جمع میشه کارام بعد عید فقط مرور و تست توی برناممه

ازمون برای کسی جوابگو هستش که از سالهای پیش باهاش همراه بوده من که نبودم مجبورم با برنامه ازمون راه ...

خودتون بهتر برنامه و درس ها رو میدونید فکر کنم نظام قدیم شرکت کنین...به هرحال با توجه به اینکه از درس دور بودین اگه جایی سوال داشتین تو درس یا مبهم بود خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم هم اطلاعات خودمم بالاتر بره...موفق باشین😉

خودتون بهتر برنامه و درس ها رو میدونید فکر کنم نظام قدیم شرکت کنین...به هرحال با توجه به اینکه از در ...

من نظام قدیمم از درس دور نبودم مدام خوندم ولی جدی برای کنکور نبوده

باشه ممنون فعلا که سابقه نداشته من چیزی برام مبهم باشه 

تخصصی رو میتونید روم حساب کنید بخصوص شیمی و زیست از ژنتیک گرفته تا جانوری که خوراکمن خخخ

موفق باشید

خودتون بهتر برنامه و درس ها رو میدونید فکر کنم نظام قدیم شرکت کنین...به هرحال با توجه به اینکه از در ...

پیشنهاد دوستی فرستادم اگر در اینده ابهامی پیدا شد بپرسم

بله چه عالی که اینقدر سطحتون بالاس کلی سوال هس پس می تونم ازتون بپرسم 

ان شاالله