2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست
باور کن میشه حلال حلالم هست نه دزدیه نه زوره فقط هوش میخواد فکر میخواد  منم مثل شما فکر میکردم ...

ببخشید میشه بپرسم شما دانشجویه چه رشته ای هستین

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالتون....واقعا چی کار میکنین؟من دانشجوم ولی هیچی هنوز نخوندم 😖😓

تصور کن اگه هرشب نمیگم ولی یک شب درمیون مثل خودم نیم ساعت از اول ترم تایم میذاشتی روی درسا الان چطور بود وضعیت؟

قبول کنید ما ایرانیا عاشق دقیقه نودیم باید مقابله کنی مخصوصا اگر کار دیگه ای هم دارین...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
درسته حرفت ولی ای کاش همون قدر که تو کنکور عدالت رعایت میشه بعد از کنکورم میشد منظورم واسه کار کر ...

خب من بارها اینو اینجا گفتم دیگه رشته های ریاضی ابدا کار براشون نیست

رشته های تجربی ام خیلی بهتره چندین رشته داره که میشه باهاش کار کرد 

برا اینا باید تلاش کنه

یا بره تربیت معلم

وگرنه دیگه صرفا ی مدرک گرفته

کافیه بیشتر بشه بهتره

آره بیشترش میکنم

آخه میدونی من کل عمرم بچه درس خونی نبودم.تقریبا متوسط بودم همیشه.

الان وقتی میبینم نه به هنر خاصی علاقه دارم نه شغل آزاد دوس دارم.دیدم بهترین راه برام درس خوندنه.

واسه همین باکم شرو کردم که یهو از درس بدم‌نیاد

تیکر به وقتِ کنکور ارشد😁
باور کن میشه حلال حلالم هست نه دزدیه نه زوره فقط هوش میخواد فکر میخواد  منم مثل شما فکر میکردم ...

دقیقا

همه زندگی کنکور نی

من لیسانس گرفتم و خداروشکر به ی ماه نکشید رفتم سرکار

ولی همه ای زندگی نی.

تصور کن اگه هرشب نمیگم ولی یک شب درمیون مثل خودم نیم ساعت از اول ترم تایم میذاشتی روی درسا الان چطور ...

اینارو که قبول دارم ولی حسش نیست حتی الان که فرجه ها رو به تمومی😐😅

خدا همیشه همراهمه😊😊😊
منم بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم میخوام بخونم برای رشته ای که دوسش دارم ،شاید خیلیا تو این تاپیک ب ...

شک نکن علاقه شیرینترین و بهترین پولو به شما میده

هرکسی تخصصی داره شما وقتی علاقت پول نداره یعنی چی؟

یعنی رقبات از تو بیشتر بلدن 

پس چاره چیه؟ 

بهترین باشی

بعدش لازم نیست دنبال کار بری

خودشون دنبالت میان من هیچ تحصیلات دانشگاهی ندارم ولی یکبار برای اموزش دعوت شدم دانشگاه شیلات برا تاسیس کارگاه و اموزش به فارق التحصیلا 

چون برحسب علاقه خبره بودم توی اون حرفه مد نظرشون

فقط کافیه علاقه باشه به دنبالش خلاقیت و نوآوری میاد و همون میشه درآمد شما

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
ببخشید میشه بپرسم شما دانشجویه چه رشته ای هستین

درحال حاضر حسابدارم

هدفتون چه رشته ای هس؟

احتمالا دکتری دامپزشکی