2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست
نخیر خانم شما خوابی وگرنه یکی مثل من بلده چطور پول دربیاره بدون هیچ پولی و هیچ زحمتی منم برای عشق خ ...

منم دوست دارم ببینم این کنکور چیه ک نمیتونم درصد 40 50 بزنم ببینم طعم ی بار تمام کردن دروس چیه طعم حس ازامش موفقیت بعد کنکور چیه حس ی شهر بزرگ و مستقل شدن چیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دوست دارم ببینم این کنکور چیه ک نمیتونم درصد 40 50 بزنم ببینم طعم ی بار تمام کردن دروس چیه طعم ح ...

شما نظام قدیم کنکور میدی دیگه

فک کنم امسال اخرین سالشه

اگه نظام جدیدی سوالای نظام جدید راحته هنوز خیلی پیچیده نشده درصد خیلی بالاتر باید بزنی

من درگیر جراحی بودم فقط دوم رو فعلا خوندم 

میرسی حتما نگران نباش مطمعنم اگه بخوای تا فروردین میتونی عالی تموم کنی

من چیکار کنم دیگه اعصاب درسو ندارم  

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...
چطور پول درمیاری بدون پول و زحمت مگ میشه؟    

باور کن میشه حلال حلالم هست نه دزدیه نه زوره فقط هوش میخواد فکر میخواد

منم مثل شما فکر میکردم ادمایی که کنکور قبول میشن موفقن تا اینکه یکی از رفیقام که خودش رتبه ۴۰۰ تجربی ۹۴ بود گفت علی فقط برو پی عشقت میگفت من جز حمام و دستشویی به کار دیگه نمیرسم(دانشجوی برق بود و خیلی علاقمند ولی بخاطر پول انصراف داد و اومد تجربی)

حالا به من بگو با این تورم ده سال اینده این کشور مشخصه که ما بریم سرمونو بذاریم زیر برف فکر کنیم با درس به پول میرسیم؟

نه ابجی درسو برا عشقت بخون من دقیقا برای عشقم و طرز فکر امثال شما درس میخونم تا کلکسیون بُرش حرف و افکارم دو چندان بشه...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
من هم دانشجوام و هم کنکوری مدیریت زمان داشته باشین میرسین همونطور که من میرسم و حتی وقت ازادم دارم

خوشبحالتون....واقعا چی کار میکنین؟من دانشجوم ولی هیچی هنوز نخوندم 😖😓

خدا همیشه همراهمه😊😊😊
میرسی حتما نگران نباش مطمعنم اگه بخوای تا فروردین میتونی عالی تموم کنی من چیکار کنم دیگه اعصاب درسو ...

ی روز درس نخون فیلم ببین حمام درست حسابی کن خریدی انجام بدی بعد بیا پای درست

منم دوست دارم ببینم این کنکور چیه ک نمیتونم درصد 40 50 بزنم ببینم طعم ی بار تمام کردن دروس چیه طعم ح ...

درصد چهل پنجاه ادمو تا سرکوچه نمیره چه رسد به شهر بزرگ

شما دانشجو بشی شهر بزرگ نه تنها مستقل نمیشی بلکه هزینهات دوچندانم میشه

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
میدونی منظوری من اینه ازدواج ادمو تحت تاثیر قرار میده اینده ادمو  وضع مالی ادمو حتی گاهی قیا ...

درسته حرفت

ولی ای کاش همون قدر که تو کنکور عدالت رعایت میشه

بعد از کنکورم میشد

منظورم واسه کار کردن و شاغل شدنه.

ادم‌ های زیادی میشناسم‌ با فوق لیسانس رشته های تولید و فنی ورشته های مربوط به معدن جایی که حقشونه کار کنن اما بیکارن.از اون طرف آدم های دیپلم جای اونا رو اشغال کردن.چون هستم  دار کارخونه دایی ایشون بود و ...

پارتی بازی متاسفانه زیاده خیلی.

بخاطر همین میگم‌کنکور همه چی نی

پشت و پول داشته باشی

بدون کنکورم و تحصیلات دانشگاهی هم میتونی شغل خوب داشته باشی.

درد مددجوهای من همین بوده.

خدا خودش درست کنه.

باور کن میشه حلال حلالم هست نه دزدیه نه زوره فقط هوش میخواد فکر میخواد  منم مثل شما فکر میکردم ...

منم بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم میخوام بخونم برای رشته ای که دوسش دارم ،شاید خیلیا تو این تاپیک بخاطر علاقشون بخوان درس بخونن نه پول،هرچند نقش مثبت پول توی زندگی رو نمیشه انکار کرد

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...