2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نخیر خانم شما خوابی وگرنه یکی مثل من بلده چطور پول دربیاره بدون هیچ پولی و هیچ زحمتی منم برای عشق خ ...

چطور پول درمیاری بدون پول و زحمت مگ میشه؟  

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
منم تجربه شیش سال دانشجوییمو گفتم زندگیم قبل این شیش سال خیلی متفاوت بود  و قطعا اگه الان این ...

خداروشکر

بستگی داره قبل از دانشگاه تو چه محیطی بودی بعدش تو چه محیطی

من خودم رو نگفتم 

منظورم مددجوهام بود

اکثرا تحصیل کرده هستن

ولی همه ای زندگی شون نبوده و نیست

زندگی هر کس متفاوته 

دیدگاه ها هم متفاوت.

خداروشکر زندگی شما تغییر کرده.

کپی حرف خودمو زدی این چیزیه که همیشه میگم میگم من هنر خاصی ندارم استعدادشو ندارم توی شهر خوب و پولدا ...

دقیقا من الان ۲۴ سالمه تو این مدت هیچکاری نکردم،کار هست ها،ولی محیطشون خوب نیست متاسفانه،خیلیا بدون کنکور موفق شدن تو فامیلمون داریم تو سالن ارایشگاه کار میکنن هم درامد بالا دارن هم تفریح و خوشی و از زندگیشون راضی هستن،ولی هنر و سلیقه میخواد که من یکی ندارم،بخاطر همین باید بشینم بخونم و خودمو یک بار برای همیشه خلاص کنم

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
چقدر حوصله دارین شما خوشبحالتون.وگرنه الان لیسانس تونو گرفته بودین

اره وگرن سال دیگه لیسانسم تمام بود اما هر دانشگاه رفتنی منو خوشحال نمیکنه رفتم انصراف دادم

خداروشکر بستگی داره قبل از دانشگاه تو چه محیطی بودی بعدش تو چه محیطی من خودم رو نگفتم  منظور ...

میدونی منظوری من اینه ازدواج ادمو تحت تاثیر قرار میده

اینده ادمو 

وضع مالی ادمو

حتی گاهی قیافه ادمو

پس کنکور همه چیه هر کی تلاش کنه به چیزی که میخواد برسه 

بله عقدم رشتم تجربیه  چون رشته خوب میخواستم موندم پشت کنکور   نمیدونم کارم درست بوده یا ...

انشاالله که امسال رشته ای که دوست داری قبول بشی عزیزم..منم تمرکزندارم امسال پسرخواهرشوهرمم کنکورداره عین چی میخونه اگه من رتبم ازاون کمتربشه ابروم میره 

انشاالله که امسال رشته ای که دوست داری قبول بشی عزیزم..منم تمرکزندارم امسال پسرخواهرشوهرمم کنکورداره ...

انشالله که به هرچی میخوای برسی

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...