2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم موافقم باهات زندگی بدون موفقیت توی کنکور رو تجربه کردم خیلی بی معنی بود

منم باهاتون موافقم،به نظرم اگه کسی پشتوانه ی خاصی نداره(مثلا یه پدر پولدار) یا هنر خاصی بلد نیست(مثل خیاطی)،حتما باید تو کنکور موفق بشه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
ادمای موفق درس نمیخونن عزیزم اینکه هفت سال بری شبانه روز کتابای قطر کمرت بخونی و عمر و جوونیتو بذار ...

پس بری با مدرک دیپلم حمالی کنی موفقیت محسوب میشه؟  

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
منم باهاتون موافقم،به نظرم اگه کسی پشتوانه ی خاصی نداره(مثلا یه پدر پولدار) یا هنر خاصی بلد نیست(مثل ...

کپی حرف خودمو زدی این چیزیه که همیشه میگم میگم من هنر خاصی ندارم استعدادشو ندارم توی شهر خوب و پولدارم نیستم که بگم کلاسای مختلف برم بلکه بفهمم چی میخوام بعدم به ارایشگری و ایناهم علاقه ندارم خب بشینم درسمو بخونم

پس بری با مدرک دیپلم حمالی کنی موفقیت محسوب میشه؟    

نخیر خانم شما خوابی وگرنه یکی مثل من بلده چطور پول دربیاره بدون هیچ پولی و هیچ زحمتی

منم برای عشق خودم درس میخونم تا به چیزی که دوست دارم برسم نه پول

شاید اصلا مسئله پول نباشه...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.