2777
2789
عنوان

شوهرم جواب زنگ های برادرم نمیده

457 بازدید | 11 پست

قرار بود امروز برادرام مدارکاش ببره پیش شوهرم که ببرتشون شرکتی واسه کار امروز برادرم خودش نرفته داده مدارک دست یکی برده ناقص بودن الان جواب تلفن هاش نمیده میگه از ادم بد قول بدم میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قدیم گفتن در باد باز کنه دوماد باز نکنه که منتش ادمو خفه میکنه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
با شوهرم صحبت کردم میگه داداشت واسه کار های خودش ارزش قائل نیست منم وقتی ادمی تا خودش نخواد کاری نمی ...

خوب درست میگه

داداشت باید خودش میرفت باهاش اون هست که نیاز داره به اون کار شوهرت داره لطف میکنه در حقش وگرنه شوهرت در قبال برادرت مسئول نیست که کاراش رو انجام بده

فکر کنم تاپیک زدی بقیه کار داداشت رو تایید کنن و شوهرت رو بکوبن ولی عزیزم اینجور مواقع کنار شوهرت باش ازش حمایت کن بعدش باهاش صحبت کن کوتاه بیاد قبول کرد که هیچ نکرد هم فدای سرت 

مقصر داداش خودته خودش یه جوری حل کنه

والا حق داره وقتی کسی ک دنبال کار میگرده میده مدارکاشو یکی دیگه میبره یعنی کلا از زیر کار در رو هست فردا یه چیزی هم بشه شوهر تو معرفیش کرده حداقل باید مدارک خودش میبرد 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

برادرتون مسئولیت پذیر نیست. 

وقتی شوهرت داره به اعتبار خودش برادر خانمش رو میبره سرکار مسلما انتظار داره برادرت درست کار کنه و آبروریزی نکنه چون برای شوهرت بد میشه که معرفش بوده. 

اصولا وقتی وارد محیط کاری هم میشی برخوردهای اولیه خیلی مهمه.  اینکه سر زمان مشخص شده آنجا باشی و دیر نرسی. و چیزی که بهت محول کردن رو درست و کامل انجام بدی و نپیچونی.  الان برادر شما اولا مدارک لازم رو آماده نکرده و ناقص بوده دوما مشخصه حوصله رفتن تا اونجا رو نداشته که داده دست کس دیگه. کلا رفتار برادرت به جا نبوده! !! انگار مجبوره بره سرکار و خودش به شخصه علاقه ای نداره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد