2821
2789
عنوان

تسنیمم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 35 پست
دکتررفتی

سونو و دکتر رفتم... دیگه گفته استراحت کن...توکل بخدا... اما محل کارم با مرخصیام موافقت نمیکنن...

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوسحال شد؟چی گفتتتت

چیز خاصی نگفت...

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مراقب خودت باش گلم

زیر شکمم و کمرم درد میکنه...بعد از ۱۰ روز مرخصیم چجوری برم سر کار؟

😔 ویار داری چن هفتته

فقط حالت تهوع... ۷ هفته

اصی من همکارتم امکان نداره دکتر بهت استعلاجی بده اداره تون قبول نکنه بعدم لازم نیست اداره تایید کنه ...

دکتر معتمد بگم برام مرخصی بنویسه دیگه حله؟ پس چرا این دیوونه میگه بیشتر نمی نویسم؟

اینقد نرفتی دکتر سه ساعت راه و رفتی و امدی تا به سقط رسید به عقلت دارم شک میکنم واقعا شما تحصیل کرده ...

فکر نمیکردم هفته های اول اتفاقی بیفته...حالا هم رفتم تحت نظر... ان شاالله که خیره

شما برو دکتر زنان وضعیتت طوری که خودش برات استعلاجی مینویسه هر ۲۱ روز یه بار باید استعلاجی بگیری لازمم نیست زود ببری دکتر معتمد برای تایید بذار غیبتت رد شده بعد که ارسال غیبتت به ۱۵ روز رسید استعلاجی و مدارک رو ببر تایید کن ببر اداره محل کارت

شما برو دکتر زنان وضعیتت طوری که خودش برات استعلاجی مینویسه هر ۲۱ روز یه بار باید استعلاجی بگیری لاز ...

یعنی اول برم دکتر معتمد بنویسه، بعد باید ببرم اداره تایید کنه؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز