2777
2789
عنوان

ثبت نام ماز

125 بازدید | 20 پست

سلام، من میخوام امسال پشت کنکور بمونم و پیشنهاد دادن ک برم ماز ثبت نام کنم میخواستم ثبت نام کنم ولی استادای فیزیک و شیمیشو دوست ندارم، بنظرتون برم برای ۳ درس فیزیک شیمی و ریاضی جداگانه دوره تهیه کنم ؟ (فیزیک استاد موسوی، ریاضی کرمی، شیمی فراهانی ) یا به ماز فک کنم؟! کسایی ک توی ماز ثبت نام کردین نظرتون چیه ؟🙏🏽✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ثبت نام کردم ولی زیستشو تاحالا تدریس فرهمندیان رو ندیدم یعنی بد درس میده؟؟

نه با زیست مشکلی ندارم اتفاقا فرهمندنیا استاد خیلی خوبیه

من استادی شیمی و فیزیکشو دوست نداشتم

اگه صرف کلاسهاس که تو تلگرام میشه پیدا کرد

برای فیزیک استاد موسوی مدنظرمه ک استاد شناخته شده ای نیست و ویدیو هاش هیچ جا پیدا نمیشه حتما باید دوره شو بگیری تا بتونی ببینی ، از طرفی فقط فیلم نیست ک ازمون و پشتیبانی هم دارن علاوه بر اون

تو تلاشتو بکن موفق باشی عزیزم♥️ برای شروع از مهر ثبت نام کردی ماز رو ؟

مرسی همچنین. اره شروع از مهر سالیانه دوازدهم. که گفت اول دوازدهم رو تموم میکنن بعد دهم و یازدهم رو جمع بندی میکنن

مرسی همچنین. اره شروع از مهر سالیانه دوازدهم. که گفت اول دوازدهم رو تموم میکنن بعد دهم و یازدهم رو ...

خب پس خوبه، من هنوز بین ماز و دوره های جداگانه استاتید موندم نمیدونم چیکار کنم راستش

این شروع از مهرش کجاست چرا من ندیدم وایی:/

من حضوری رفتم بهم گفتن اگه جامع سه سالو برداری نمیرسی تمومش کنی بخاطر همین شروع از مهر بردار که منم ثبت نام کردم برای کسایی هست که تابستون نخوندن. اگه بری حضوری خودشون راهنماییت میکنن

مرسی همچنین. اره شروع از مهر سالیانه دوازدهم. که گفت اول دوازدهم رو تموم میکنن بعد دهم و یازدهم رو ...

یعنی این دوره ای که تو ثبت نام کردی اشتراک الماس

نیست ؟ من الماسو داشتم میگفتم