تسسسنییییم مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 عنوان تسنیمم😞 | مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 35 پست این شیافای پروژسترون بعد از استفاده حتی با اینکه چندساعت هم دراز میکشم اما در میاد...عیبی نداره؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩 1398/10/08 | 11:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 دکتررفتی سونو و دکتر رفتم... دیگه گفته استراحت کن...توکل بخدا... اما محل کارم با مرخصیام موافقت نمیکنن... نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تبسمs عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 10027 آزمایش ندادم، خونریزی کردم، مجبور شدم از محل کارم برگردم به شهرمون... سریع رفتم سونو... بعد شب به خو ... خوسحال شد؟چی گفتتتت خدایا خودت کمک کن
تبسمs عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 10027 سونو و دکتر رفتم... دیگه گفته استراحت کن...توکل بخدا... اما محل کارم با مرخصیام موافقت نمیکنن... 😔 خداکمکت کنه خدایا خودت کمک کن
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 خوسحال شد؟چی گفتتتت چیز خاصی نگفت... نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 مراقب خودت باش گلم زیر شکمم و کمرم درد میکنه...بعد از ۱۰ روز مرخصیم چجوری برم سر کار؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
تبسمs عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 10027 زیر شکمم و کمرم درد میکنه...بعد از ۱۰ روز مرخصیم چجوری برم سر کار؟ 😔ویار داریچن هفتته خدایا خودت کمک کن
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 😔 ویار داری چن هفتته فقط حالت تهوع... ۷ هفته نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
درسادلسا عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 137 اصی من همکارتم امکان نداره دکتر بهت استعلاجی بده اداره تون قبول نکنه بعدم لازم نیست اداره تایید کنه ببر درمانگاه فرهنگیان دکتر معتمد برات تایید میکنه
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 اصی من همکارتم امکان نداره دکتر بهت استعلاجی بده اداره تون قبول نکنه بعدم لازم نیست اداره تایید کنه ... دکتر معتمد بگم برام مرخصی بنویسه دیگه حله؟ پس چرا این دیوونه میگه بیشتر نمی نویسم؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
درسادلسا عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 137 اینقد نرفتی دکتر سه ساعت راه و رفتی و امدی تا به سقط رسید به عقلت دارم شک میکنم واقعا شما تحصیل کرده باسواد و معلمی ؟با خودت لج کردی
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 اینقد نرفتی دکتر سه ساعت راه و رفتی و امدی تا به سقط رسید به عقلت دارم شک میکنم واقعا شما تحصیل کرده ... فکر نمیکردم هفته های اول اتفاقی بیفته...حالا هم رفتم تحت نظر... ان شاالله که خیره نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
درسادلسا عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 137 شما برو دکتر زنان وضعیتت طوری که خودش برات استعلاجی مینویسه هر ۲۱ روز یه بار باید استعلاجی بگیری لازمم نیست زود ببری دکتر معتمد برای تایید بذار غیبتت رد شده بعد که ارسال غیبتت به ۱۵ روز رسید استعلاجی و مدارک رو ببر تایید کن ببر اداره محل کارت
درسادلسا عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 137 ولی الان شما حداقل توی هفته ۶ باید باشی برا شما که سابقه سقط داری سهل انگاری نهایت کم عقلی ببخشید اینقد صریح حرف زدم ولی حقته
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 شما برو دکتر زنان وضعیتت طوری که خودش برات استعلاجی مینویسه هر ۲۱ روز یه بار باید استعلاجی بگیری لاز ... یعنی اول برم دکتر معتمد بنویسه، بعد باید ببرم اداره تایید کنه؟ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩