2777
2789
واقعا؟خدا از زبونت بشنوه.بخدا ارزومه دوقلو باشه.دو تا جنین کاشت کردم که خدا کنه جفتش باشه

وای چه جاللللبببب خدا کنه به دلت باشه 😍😍 جالب اینجا من دوستم تو هردوتا چشمش بود و واقعا دوقلو شد.. مال منم درست بود.. میگم البته نباید چشم خسته باشه 

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
یعنی الان مشخص نیست ۱۰روزه کاشت کردم شاید باردار باشم خو

نه عزیزم من خودم دو ماهم بود مشخص نشد دوتاشونم داشتن الان دیدیم مشخص شد

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا؟خدا از زبونت بشنوه.بخدا ارزومه دوقلو باشه.دو تا جنین کاشت کردم که خدا کنه جفتش باشه

الهی آمین.. هیچی واسه خدا سخت نیست ایشالا نصیبت بشه 😇😇

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
همین الان ی زنجیر طلا یا نخ ب سوزن وصل کن فرق ندارع رو نبض دست چپت نگه دار دستتم عادی مشت کن  ...

گرفتم. هرچی وایسادم فقط بالا و پایین رفت اصلا چپ و راست نرفت. چرخیدنشم شبیه بیضی بالا و پایین بود. الان شکم دوممه که اولی هم دختره😍😍😍😍

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

من اصلا حالت تهوع ندارم و ویار.گاهی وقتا سینه هام درد میگیره.بعدش دلم و کمرم یه کم درد میگیره.زیر شکمم یهو سمت راست گاهی وقتا سمت چپم درد میگیره.پهلوهام تیر میکشه.ببخشید شکمم خیلی باد داره.ممکنه علایم بارداری باشه؟