2777
2789

چجوریههههه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من از جوش شیرین امتحان کردم همونم بود. دختر. اصلا نه گاز داشت نه صدا

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
نه من از جوش شیرین امتحان کردم همونم بود. دختر. اصلا نه گاز داشت نه صدا

منم 🤨

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
چجوریههههه

راستش نوشته بود باید یه تیکه کلم بزاری بپزه بعد که خنک شد آبشو یه مقدار بریزی داخل ظرف ادرارت رو هم هم اندازه آب کلم باشه ادرار و آب کلم رو قاطی کنی اگه رنگش به صورتی و قرمز خورد پسر بشه بادمجونی دختر

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺

توی نت گشتم پیدا کردم بفرمایید

اما تست کلم قرمز را چگونه انجام دهید؟
1.به میوه فروشی بروید و یک کلم قرمز بخرید.
2.داخل حمام رفته و در یک لیوان ادرار کنید.
3.نیمی از کلم را با چاقو ببرید.
4.کلم را در یک قابلمه بزرگ گذاشته و آن با آب سرد پر کنید.
5. شعله گاز را تا جایی که ممکن است زیاد کنید تا آب جوش بیاید.
6.ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید به مدت ده دقیقه خنک شود.
7.در یک لیوان جداگانه، بخشی از آب کلم را با بخشی از ادرار خود مخلوط کنید. می توانید روی لیوانها اندازه مشخصی تعیین کنید تا از هر دو لیوان به یک اندازه انتخاب کنید.
8. ادرار و آب کلم را به دقت بررسی کنید. رنگ این مایع جنسیت بچه شما را تعیین می کند. اگر رنگ مایع صورتی رو به قرمز است، شما پسردار : https://niniban.com/fa/news/52899 می شوید و اگر رنگ آن بنفش است، فرزند شما دختر : https://niniban.com/fa/news/52951 است.
آره یکی دو تا از دوستام انجام دادن.. خودم تجربه جوش شیرین و رگ v توی چشم رو داشتم که واقعا درست بود& ...

واقعا من رگ توی چشم خط نیگرا دارم این کلم امتحان کردم بودن

از همون اوله بارداری میشه فهمید ینی؟

من امتحان کردم شد. حالا نمیدونم چقد برا همه صحت داشته باشه

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

طبق این روش، با کف کردن یا کف نکردن جوش شیرین میتوان دختر یا پسر بودن جنین را تعیین کرد. پس از ترکیب اضافه کردن جوش شیرین و ادرار دو حالت روی میدهد:

پس از اینکه مادر باردار در ظرف محتوی جوش شیرین مانند آزمایشگاه ادرار ریخت ، پس ازگذشت چند دقیقه و ترکیب ادرار و جوش شیرین اگر بر روی آن حباب ایجاد شد فرزند پسر و در صورتی که هیچ گونه واکنشی دیده نشد و جوش شیرین ته نشین شد فرزند دختر است.

آره یکی دو تا از دوستام انجام دادن.. خودم تجربه جوش شیرین و رگ v توی چشم رو داشتم که واقعا درست بود& ...

یه سوال خط چشم شما تو کدوم چشمتون بود؟

یعنی برا من صدا داد پسره😍

نوشته بود اگه گاز کنه و بجوشه پسره. برا من که انگار نه انگار جوش شیرین ریختم توش و دختر بود