2777
2789
ان شاء الله که خدا یه پسر سالم و گوگولی بهت داده😍😍😍😍 گلاب به روت الان از دستشویی اومدم! تست نمک ...

همین الان ی زنجیر طلا یا نخ ب سوزن وصل کن فرق ندارع

رو نبض دست چپت نگه دار دستتم عادی مشت کن 

ثابت زنجیر یا سوزن نخه رو رو نبضت ثابت نگه دار

خودش شرو ب حرکت می‌کنه اگه بالا پایین شد یعنی بچت دختره  اگه چپ راست شد پسر

حرکت چرخشی هم بین هر حرکت هس ک فاصله بین بچهاته

الان شکم هر چندمی اکنون نده تا ب حرکته برسی فهمیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خط چشم موضوعش چیه؟

1- چشم می تواند عاملی جهت تشخیص باشد. پلک پایین چشم را کشیده و به سفیدی چشمان نگاه کنید، آیا با این کار رگ خونی شکسته به شکل حرف (V) دیده می شود؟ اگر شکل حرف (V) در قسمت پایینی چشم راست تان باشد، بدون تردید جنین پسر خواهدبود، حال اگر رگ خونی شکسته به شکل حرف (V) در چشم چپ باشد بچه دختر خواهدبود.

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
این خط چشم موضوعش چیه؟

پلک پایین چشمت رو میکشی تو سفیدی پایین مردمک یکی از چشمات یه رگ خونی به شکل vشکسته هست.. اگه چشم راست باشه پسر..اگه چشم چپ باشه دختر.. اگرم هردو باشه دوقلوووو 😉😃😃😃

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
من توی چشم راست و چپم نگاه کردم دو تاشvهست که

نه فدا وقتی باردار باشی باید نگاه کنی حداقل ۳ ماهت باشه من الان برا بار اول ۴ ماهگی امتحان کردم

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
همین الان ی زنجیر طلا یا نخ ب سوزن وصل کن فرق ندارع رو نبض دست چپت نگه دار دستتم عادی مشت کن  ...

فهمیدم باید چیکار کنم الان میگیرم بهت میگم

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی