2777
2789
توی نت گشتم پیدا کردم بفرمایید اما تست کلم قرمز را چگونه انجام دهید؟ 1.به میوه فروشی بروید و ...

برا من به قرمزی میخورد

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
نوشته بود اگه گاز کنه و بجوشه پسره. برا من که انگار نه انگار جوش شیرین ریختم توش و دختر بود

چجوری این کارو انجام دادید میشه توضیح بدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته بود اگه گاز کنه و بجوشه پسره. برا من که انگار نه انگار جوش شیرین ریختم توش و دختر بود

خدا از زبونت بشنوه و پسر باشه آخه دوتا دختر دارم....

تست ادرار نمکم زدم هاله ابری شد

تست بو علی هم پسر رف

میشه امتحان کنی بهم بگی براتون اینام دختر میشن یا ن

چجوری این کارو انجام دادید میشه توضیح بدید؟

ادرارو تو لیوان یه بار مصرف ریختم بعد جوش شیرین ریختم روش

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
خدا از زبونت بشنوه و پسر باشه آخه دوتا دختر دارم.... تست ادرار نمکم زدم هاله ابری شد تست بو علی هم ...

ان شاء الله که خدا یه پسر سالم و گوگولی بهت داده😍😍😍😍

گلاب به روت الان از دستشویی اومدم! تست نمک رو بلدم بعدا انجام دادم بهت میگم. ولی تست بوعلی رو بلد نیستم میشه بگی چطوره؟

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
خدا از زبونت بشنوه و پسر باشه آخه دوتا دختر دارم.... تست ادرار نمکم زدم هاله ابری شد تست بو علی هم ...

گلم کلم بنفش رو هم حتما امتحان کن

توی چشمات نگاه کن پایین چشماتو بده پایین ببین تو چشم سمت راستت v باشه پسر میگن توی چشم چپت v باشه دختره

مادرا برای منم دعا کنید مامان بشم.ای وی اف کردم امروز روز دهم انتقالمه.دعا کنید هفته دیگه که میرم از ...

ان شاالله عزیزم  

گلم تست بوعلی رو بگو خواهش