2777
2789
من اصلا حالت تهوع ندارم و ویار.گاهی وقتا سینه هام درد میگیره.بعدش دلم و کمرم یه کم درد میگیره.زیر شک ...

آره گلم ایشالا که مامان میشی

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گرفتم. هرچی وایسادم فقط بالا و پایین رفت اصلا چپ و راست نرفت. چرخیدنشم شبیه بیضی بالا و پایین بود. ا ...

حوصله کن خودت نچرخون بزار خودش حرکت کنه اولی ک بهت درست گفته دختر باید ی حرکت چرخشی دورانی بره بعد براتون دختره بره درسته شکم دوم بازم دختر سعی کنید تکون ندین ببین واقعا درستع99درصد میگن راسه

طبق این روش، با کف کردن یا کف نکردن جوش شیرین میتوان دختر یا پسر بودن جنین را تعیین کرد. پس از ترکیب ...

ولی و اس من کاملا برعکس شد سر پسرم جوش شیرین هیچ تغییری نکرد ولی سر دخترم جوش شیرین کف میکرد و بشدت جوش اورد

آره گلم ایشالا که مامان میشی

عزیزم میگم شما ک بچتون پسره حال و حواتون چجورع

من خب پاهامه سرده

یبوست کامل🥺میدونم ک ربطی نداره

بعد حالت تهوع و ویارم بیش از حد کمه امیدی هست پسر باشه

عزیزم میگم شما ک بچتون پسره حال و حواتون چجورع من خب پاهامه سرده یبوست کامل🥺میدونم ک ربطی نداره ...

فدا من هنوز جنسیت کوچولوم مشخص نشده ولی اینارو که انجام دادیم میگف پسره 

من صورتم خیلی لاغر شده جنین سمت راست زیر شکممه پاهام سرده به ترشی جات نمک ویار دارم یبوست هم هستم

❤😊جونم فدای آقای خونم و ثمره عشقمون یزدانم❤☺
فدا من هنوز جنسیت کوچولوم مشخص نشده ولی اینارو که انجام دادیم میگف پسره  من صورتم خیلی لاغر شد ...

معمولا سر دختر یبوست میگیرن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

چ حکمتیه برا شما همش اشتباه شده

نمیدونم این تستا فقط جنبه سر گرمی دارن الکی خودمونو و دیگرانواذیت نکنیم

من سر پسرم منتظر یه دختر خوشکل بودم وبرعکس وقتی جواب برعکس انتظار آدم باشه آدم شوک میشه من که تا یه مدت هنگ بودم

اولی دختر بود دومی اونم دختره

آره

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی