تا اخر بزنیم بهتره یا نصف؟ میشه ی پماد ب من معرفی کنین دکتر همش میترانیدازول میده و این چرک خشک کنا ...
منم همونارو استفاده میکنم نه من چون باردارم فعلا تا نصفه میزنم ولی اگه باردار نیستی تا انتها بزن . بهداشت خیلی رعایت کن لباس زیر نخی بپوش از این گل گلی قدیمیا پد بهداشتی بزار با دستمال خشک کن با سرکه و اب بشور واژنتو میسوزه ولی خوب میکنه
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
خداخیرت بده امیدوارم کردی چند ماه بعد اقدام باردار شدی؟؟ یادته برا کیست چ داروهایی میخوردی؟؟
من اصلا دارو نخوردم والا یهو رفت چون بعد هر عادت از بین میره سعی کن بعد عادت یروز بعد اقدام کنی من دوسال ازدواج کردم نمیشدم اقدام نمیکردیم چون چون میگفتن باردار نمیشی اهمیت نمیدادم حدود یسال شایدم دوسال کلا جلوگیری نمیکردم
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕
بررسی ژل بهداشتی بانوان | لزوم استفاده از ژل بهداشتی بانوان
قبل از این که سراغ ژل بهداشتی بانوان برویم، بهتر است اصول بهداشت فردی را بشناسیم. بیشتر مردم تصور می کنند، بهداشت شخصی فقط مسواک زدن، استفاده از نخ دندان، حمام کردن و کارهایی از این قبیل است. این افراد، فقط زمانی به فکر مراقبت های مخصوص ناحیه ی تناسلی خود می افتند که دچار عفونت شده باشند.در این مقاله به بررسی لزوم استفاده از ژل بانوان میپردازیم.