2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 29594 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اخر بزنیم بهتره یا نصف؟ میشه ی پماد ب من معرفی کنین دکتر همش میترانیدازول میده و این چرک خشک کنا ...

منم همونارو استفاده میکنم نه من چون باردارم فعلا تا نصفه میزنم ولی اگه باردار نیستی تا انتها بزن . بهداشت خیلی رعایت کن لباس زیر نخی بپوش از این گل گلی قدیمیا پد بهداشتی بزار با دستمال خشک کن با سرکه و اب بشور واژنتو میسوزه ولی خوب میکنه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
باعفونت ادم باردار میشع؟؟ راستی کشت عفونت همون پاپ اسمیره؟

والا من که باردار شدم به من میگفتن نمیشی عفونت ادرار داشتم و واژن داشتم و زخم دهانه رحم داشتم و کیست داشتم 😑😑

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
دکتر من گف با سرکه و اب نشورین خودتونو 

من میشستم بوی بدم میرفت با بتادین بشور خودتو 

والا من که باردار شدم به من میگفتن نمیشی عفونت ادرار داشتم و واژن داشتم و زخم دهانه رحم داشتم و کیست ...

خداخیرت بده امیدوارم کردی 

چند ماه بعد اقدام باردار شدی؟؟

یادته برا کیست چ داروهایی میخوردی؟؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
دکتر بهم اینو داده البته الان چند ماهه درگیر‌عفونتم اصلا هرقرصی ک فک کنید خوردم ولی خوب نمیشه  ...

همون کلوتریمازول ولی قرصش قرص واژینال...منم خیلی زود به زود عفونت قارچی میگیرم دلیلشم خشک نکردن خودم بعد دستشویی گاهی یادم میره و فورا خارشم شروع میشه 

خداخیرت بده امیدوارم کردی  چند ماه بعد اقدام باردار شدی؟؟ یادته برا کیست چ داروهایی میخوردی؟؟

من اصلا دارو نخوردم والا یهو رفت چون بعد هر عادت از بین میره سعی کن بعد عادت یروز بعد اقدام کنی من دوسال ازدواج کردم نمیشدم اقدام نمیکردیم چون چون میگفتن باردار نمیشی اهمیت نمیدادم حدود یسال شایدم دوسال کلا جلوگیری نمیکردم 

من اصلا دارو نخوردم والا یهو رفت چون بعد هر عادت از بین میره سعی کن بعد عادت یروز بعد اقدام کنی من د ...

مرسی عزیزم خدا نی نی رو برات نگه داره

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
الان بوی بد ندارم فقط یکم ترشحام زرده 

اون زود خوب میشی فقط هرشب بزن داروهاتو قرصاتم بخور 

مرسی عزیزم خدا نی نی رو برات نگه داره

مرسی عزیزم ایشالله شماهم نی نی دار بشی 

بررسی ژل بهداشتی بانوان | لزوم استفاده از ژل بهداشتی بانوان

قبل از این که سراغ ژل بهداشتی بانوان برویم، بهتر است اصول بهداشت فردی را بشناسیم. بیشتر مردم تصور می کنند، بهداشت شخصی فقط مسواک زدن، استفاده از نخ دندان، حمام کردن و کارهایی از این قبیل است. این افراد، فقط زمانی به فکر مراقبت های مخصوص ناحیه ی تناسلی خود می افتند که دچار عفونت شده باشند.در این مقاله به بررسی لزوم استفاده از ژل بانوان میپردازیم.

مطالعه ادامه مقاله👇👇👇👇

https://drluxe.ir/what-is-intimate-gel/