2777
2789
عنوان

یعنی میشه به من شیلنگ‌وصل نکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 43 پست
میشه بگی داروگیاهی خوردی؟

داروم عزیزم قرص لیور گل بود فقط.و ورزش و مراعات غذایی

قرص لیور گل از گیاه خار مریم گرفته شده

عرق خار مریم و کاسنی و شاتره هم حیلی مفیده

عزیزم انزیمها اصلا نشون نمیده.شوهرخودم هرچندماه ازمایش میداد انزیماش عالی بودن.یهو دیدرید سه شده به ...

ممنون عزیزم

ولی من هیچکدوم از اینا که گفتید رعایت نمیکنم فقط گهگاهی عرق کاسنی میخورم.دکترم همیشه میگه باید سبک زندگیتو عوض کنی روزی نیم ساعت پیاده روی کنی.من همینم انجام نمیدم چون تو خونه همش سرپام وتحرک دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم ولی من هیچکدوم از اینا که گفتید رعایت نمیکنم فقط گهگاهی عرق کاسنی میخورم.دکترم همیشه می ...

عزیزم تحرک کار خونه فرق داره با ورزش.تحریکی مفیده ک ضربان قلبتو ببره بالا و بالا نگه داره.کدوم کار توی خونه تپش قلبو بالا میبره؟هیچکدوم

سبک‌زندگیتو عوض کن بخاطر بچه هات.اولش سخته ولی بعدا خودت میفهپی تمممام مشکلاتم ن واسه سبک زندگیه.خیلی بیماریا همینجوری از زین میرن حست بهتر میشه و ...

ممنون عزیزم ولی من هیچکدوم از اینا که گفتید رعایت نمیکنم فقط گهگاهی عرق کاسنی میخورم.دکترم همیشه می ...

من نمیتونم‌پیاده روی برم ولی نیم ساعت فیلم ایروبیک میذارم باهاش ورزش میکنم تو خونه خیلی نشاط اوره

من نمیتونم‌پیاده روی برم ولی نیم ساعت فیلم ایروبیک میذارم باهاش ورزش میکنم تو خونه خیلی نشاط اوره

ممنونم.از دلسوزیتون انشاله بتونم ارادم خیلی ضعیفه خصوصا برای ورزش کردن

حتی باشگاه رایکان میتونم برم از طرف محل کارشوهرم.همونم نمیرم😢

راستی کی وقت عمل دارین؟من فک میکردم امروز باید میرفتین برای عمل جراحی

راستی کی وقت عمل دارین؟من فک میکردم امروز باید میرفتین برای عمل جراحی

نه عزیزم هنوز دنبال دکتر مناسبم .دنبال بیمارستانم و اینا.دوشنبه تاااازه میخوام نوبت بزنم.چون بجه کوچیکم دارم اضطراب دارم.بیشترم اضطراب درن رو دارم چون از خون و اینا میترسم .میدونم هی اونو ببینم دلم ریش میشه غش و ضعف میکنم

ممنونم.از دلسوزیتون انشاله بتونم ارادم خیلی ضعیفه خصوصا برای ورزش کردن حتی باشگاه رایکان میتونم برم ...

خب برو خوش بحالت بخدا کلییییی نشاط و انگیزه میده به آدم.اتفاقا ورزش گروهی خیلی بهتر از تک نفره است.دیگران هم به ادم انگیزه میدن

نه عزیزم هنوز دنبال دکتر مناسبم .دنبال بیمارستانم و اینا.دوشنبه تاااازه میخوام نوبت بزنم.چون بجه کوچ ...

بچه تون شیرخواره دوست عزیزم؟چندوقتشه؟مال من 7ماهش بود عمل کردم

خب برو خوش بحالت بخدا کلییییی نشاط و انگیزه میده به آدم.اتفاقا ورزش گروهی خیلی بهتر از تک نفره است.د ...

به امیدخدا.باید متحول بشم.مث دوره دانشجویی هرروز میگفتیم ازشنبه شروع میکنم به درس خوندن هیجوقتم اون شنبهه نرسید😂

بچه تون شیرخواره دوست عزیزم؟چندوقتشه؟مال من 7ماهش بود عمل کردم

نه سه سالشه الان.منم وقتی فهمیدم سنگ‌دارم یکماهش بود.میدونستم اذیت میشم گفتم‌خدایا سپردم به خودت من عملی نشم تا این بچه از اب و گل دربیاد.دیگه با رژیم رعایت کردن و لطف خدا تا الان تونستم ادامه بدم.ولی الان دیگه فاصله دردام کم شده میترسم عفونت کنه و....گفتم با پای خودم برم عمل بهتره

به امیدخدا.باید متحول بشم.مث دوره دانشجویی هرروز میگفتیم ازشنبه شروع میکنم به درس خوندن هیجوقتم اون ...

😂😂😂آره .ولی وقتی شروع کنی اینقد لذت داره فقط دلت میخواد ادامه بدی

نه سه سالشه الان.منم وقتی فهمیدم سنگ‌دارم یکماهش بود.میدونستم اذیت میشم گفتم‌خدایا سپردم به خودت من ...

خب ماشاله بچتون بزرگه دیگه غمی ندارین.دعا میکنم عملتون راحت باشه وزود زود سرپا بشین وکارای بچتونو انجام بدین.