2777
2789
عنوان

یعنی میشه به من شیلنگ‌وصل نکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 43 پست
من چندماه پیش انجام دادم...😥بستگی به دکترش داره یه سری از دکترها همون روز مرخصی میشکن بعضیادوسه روز ...

ممنون عزیزم خدابهت سلامتی بده.اگه تهران یا کرج بودی اسم دکترتو بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز بعد ازعمل مرخص شدم حالمم خوب خوب بود چون بچه کوچک داشتم اصلااستراحت نکردم کارای بچه هام از یه ...

خب خداروشکر انشالله دیگه هیچوقت گدرت به بیمارستان نیفته دوستم

ممنون عزیزم خدابهت سلامتی بده.اگه تهران یا کرج بودی اسم دکترتو بگو

نه عزیزم شهرستان بودم انشاالله به سلامتی بیای بیرون از اتاق عمل...عمل خیلی راحتیه.‌‌...فقط روز اول سخته

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
یا خدااااا .بعضیا میگن دوسه روزه پاشدن.خیلی عمل سختی داشتی که😟😟😟

نه عزیزم منظورم اینه که دیگه روز یازدهم جاروبرقی میکشیدم واینا تا دوروز که بیمارستانیم بعدشم اگر میتونی هم کارنکن استراحت کن وفقط میوه وسوپ مقوی بخور چربی ولبنیات وتخم مرغ یه مدت نخور

نه عزیزم منظورم اینه که دیگه روز یازدهم جاروبرقی میکشیدم واینا تا دوروز که بیمارستانیم بعدشم اگر میت ...

شما کبدتون مشکل نداره ؟چون اکثرا بدنبال عمل صفرا کبدشون چرب میشه دور از جون شما

شما کبدتون مشکل نداره ؟چون اکثرا بدنبال عمل صفرا کبدشون چرب میشه دور از جون شما

منم‌گرید یک بود داروخوردم خوب شدم.شوهرمم گرید ۳ بود.دیگه استاد شدم توی پاک کردن کبد چرب.سوالی داشتید درخدمتم😂

منم‌گرید یک بود داروخوردم خوب شدم.شوهرمم گرید ۳ بود.دیگه استاد شدم توی پاک کردن کبد چرب.سوالی داشتید ...

میشه بگی داروگیاهی خوردی؟

منم‌گرید یک بود داروخوردم خوب شدم.شوهرمم گرید ۳ بود.دیگه استاد شدم توی پاک کردن کبد چرب.سوالی داشتید ...

مال من وقتی 2_3باررفتم سونو برای مشخص شدن سنگ کیسه صفرا،هربار بهم گفتم کبدت داره چرب میشه الانم از ترسم نمیرم پیگیری کنم فقط بعد ازعمل یکبار آزمایش آنزیمهای کبد رو دادم نرمال بودن ولی چربی خونم یه ذره لب مرزبود.میشه بگین چی خوردین برای کبدتون که درمان شدین؟

عملتون لاپراسکوپی بود؟اصلا صفرا بود؟یه شلنگ‌مث شلنگ‌کولر سرش توی شکمه بیرونش توی ظرفه ک‌عفونت و... ت ...

بله با لاپاراسکوپی کیسه صفرام و خارج کردن

اصلا حرفی از شیلنگ و اینا نبود خیلی هم تر و تمیز

هم خودم هم خواهرم.تازه من ۶ماهه حامله هم بودم

اولین باره همچین چیزی میشنوم

البته واسه آپاندیس دیده بودم بعضیا اپاندیسشون قبل عمل میترکه مجبورن بعد عمل شیلنگ وصل کنن ولی کیسه صفرا نه

ینی چشماش چه رنگی بود💔
مال من وقتی 2_3باررفتم سونو برای مشخص شدن سنگ کیسه صفرا،هربار بهم گفتم کبدت داره چرب میشه الانم از ت ...

عزیزم انزیمها اصلا نشون نمیده.شوهرخودم هرچندماه ازمایش میداد انزیماش عالی بودن.یهو دیدرید سه شده

به من متخصص قرص لیور گل داد.منشا گیاهی داره و واقعا عالیه .ولی اگه گرید یک هم‌ نیستید دارو نخورید

عرق خارمریم و شاتره.سبزیجات فراوان بخورید.سرخ کردنی رو حذف کنید روغن کنجد ما مصرف کردیم.اونقدر کم که ماهی یک لیترم مصرف نمیکنم.لبنیات کم چرب.بادام زمینی و تخمه آفتابگردان و کدو هم دکتر گفت نخورم.خلاصه هر چی ک چربه نخور

ورزش مداوم حتتتتما انجام بدین .حتما هم‌پی گیر باشید انشاالله ک الان دیکه چرب نیست