2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم خودم عمل کردم هم خواهرم  درن چیه دیگه

عملتون لاپراسکوپی بود؟اصلا صفرا بود؟یه شلنگ‌مث شلنگ‌کولر سرش توی شکمه بیرونش توی ظرفه ک‌عفونت و... ترشح و اینا رو خارج کنه.تا چتد روز بعد عمل اونو هم در میارن

عملتون لاپراسکوپی بود؟اصلا صفرا بود؟یه شلنگ‌مث شلنگ‌کولر سرش توی شکمه بیرونش توی ظرفه ک‌عفونت و... ت ...

وای چقد وحشتناک.خداروشکر که برای من نذاشتن.منم لاپاروسکوپی کردم

عما صفرا بود؟فداتشم یکم واسم بگو چطور بود دردش ؟چند روز استراحت کردی و اینا.خیلی استرس دارم

بله عمل کیسه صفرا بود مال من پر سنگریزه بود خیلی دردداشتم که مجبور به عمل شدم

فقط بعد از عمل یه10ساعتی بشدت حالت تهوع داشتم خیلی اذیت شدم.ازساعت12ظهر تا2بعد نصف شب اونموقع دیگع حالم بهترشد

عملتون لاپراسکوپی بود؟اصلا صفرا بود؟یه شلنگ‌مث شلنگ‌کولر سرش توی شکمه بیرونش توی ظرفه ک‌عفونت و... ت ...

من چندماه پیش انجام دادم...😥بستگی به دکترش داره یه سری از دکترها همون روز مرخصی میشکن بعضیادوسه روز بعدش دکترمن بهترین دکترشهرمون بود دوسه روز بعدش کشید...درن یکم درد داره ولی اگه کمک داشته باشی مشکلی نداره...سختیش روزاول تو بیمارستان...لطفا حواست باشه بالشت فک کنم نباید بزاری بعداز بیهوشی من تا ده روز بعد عمل گردن درد داشتم شدید حتمااز پرستارها بپرس

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..