نیلوفر__آبی مدیر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 415 عنوان ژل ضدعفونی بانوان | مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 70 پست خانما یه خوبشو معرفی کنید، خیر از جوونیتون ببینیدفیروز و هیدرودرم چطورن؟ 1398/10/06 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 عفونتت همیشگیه؟ یه کاری بکن برو عطاری معتبر پودر گیاه ماریانا بخر بجوشون چندبار صافش کن بذار سرد ب ... جدا؟؟ببخشید معذرت میخام بعد از رابطه این طوری میشم رتبه برتر آزمون وکالت
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 جدا؟؟ ببخشید معذرت میخام بعد از رابطه این طوری میشم اره گلم من انجام میدم روزای پریود متوجه میشم بدنم خالی میشهبعد ازرابطه خب بگو همسرت قبلش خودشو بشوره'از اسپری یا کاندوم خوب استفاده کنید مشکل از همسرته گلم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 اره گلم من انجام میدم روزای پریود متوجه میشم بدنم خالی میشه بعد ازرابطه خب بگو همسرت قبلش خودشو بشو ... ببخشید قبل یا بعد از رابطه؟؟؟ینی همسرم عفونت داره؟؟ رتبه برتر آزمون وکالت
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 ببخشید قبل یا بعد از رابطه؟؟؟ ینی همسرم عفونت داره؟؟ قبل ازرابطه بشوره حداقل با شامپو بچهعفونتشو نمیدونم ولی دکترزنان بمن گفت الان همسرم میشوره بهتریم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 قبل ازرابطه بشوره حداقل با شامپو بچه عفونتشو نمیدونم ولی دکترزنان بمن گفت الان همسرم میشوره بهتریم مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی و جواب دادی سپاس از لطفت رتبه برتر آزمون وکالت
srh_3 عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3058 والا هر دکتری یه حرفی میزنه، یکی ژل معرفی میکنه یکی میگه شامپو بچه، یکیم میگه آب منم همیشه میگ ... وای شامپو بچه که من زدنی بلافاصله عفونت میگیرم پدرم درمیاد😑ولی صابون بچه میزدم خوب بود 🤔
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی و جواب دادی سپاس از لطفت خواهش میکنم عزیزمامیدوارم مشکلت حل بشه وبتونم کمکی کرده باشم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 وای شامپو بچه که من زدنی بلافاصله عفونت میگیرم پدرم درمیاد😑ولی صابون بچه میزدم خوب بود دکتر من گفت فقط آب خالیژل خشکی واژن میاره رتبه برتر آزمون وکالت
عشقم_دنیام۶۳ عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 5175 خواهش میکنم عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه وبتونم کمکی کرده باشم عزیزم اجازه میدی درخواست دوستی بهت بدم؟؟ رتبه برتر آزمون وکالت
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 عزیزم اجازه میدی درخواست دوستی بهت بدم؟؟ اره گلم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
النازوکییییل۶۸ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 8296 عزیزم بهترین شستشوی واژن فقط آب خالیهچون اون ژل های بهداشتی ph واژن میریزه بهماین یکی از بهترین دکترها بهم گفتناگرم استفاده کردی خیلی کم