ما خیلی کم جمعیتیم. با همون چندتا دونه هم قطع رابطه ایم
در عوض شوهرم اونقدر فامیل داره که نگو. جبران کرده
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاهل نیستم ولی نه عمه ای نه عمویی نه دختر دایی ،عمه ای ،عمویی هیچی از همشون هم متنفرم دیگه تو جمعاشونم نیستم هیچی
گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان ! برتولت برشت، سقراط مجروح
با دوستامم زیاد حال نمیکنه نهایت دوماه یه بار باهاشوبریم جایی
کلا یا خونه پدر مادرم میرم یا مادرشوهر😑دلم جمع جوون میخاد
🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین kosar_sweet_home
من که کلا خودمون ۳۰سال با فامیل پدریم قطع ارتباطیم فامیل مادری هم فقط خاله و دخترخاله که سال تا سال نمیبینیم فامیل همسرم هم که با مادریش چون چندبار همه رو دعوت نکردن ما نبودیم دیگا محل نمیده فامیل پدریش هم فازیه گاهی سر شب با جمع بیرون گاهی قهر کلا کسخلن با خانواده شوهرم هم همین چندروز پیش قهر کردیم بی شعورها کلا مونده خونه مامانم