2777
2789

سلام دوستان من چهارماهه نامزدم خیلی باهم خوب بودیم تا متاسفانه ایشون بیکارشدن و حتی پول نداشتن بیان همون ببینیم و من همش میرفتم پیشش چندروز پیش دعوامون شدازش یه چیز خواستم انجام ندادمن یه دفعه بهش گفتم این همه کرایه دادم اومدم پیشت وتو هیچ کار واسم نمیکنی بااینکه خیلی مهربون بود ولی بااین حرفم انگار یه ادم دیگه شدمیگه دیگه من شرایطشو ندارم باهم باشیم خیلی خیلی سرد شده هرچقدم باهاش حرف میزنم معذرت خواهی میکنم فایده نداره میگه پولاتو جمع کن واسه آیندت رشد کنی،حالا قراره واسه اخرین بار همو ببینیم حرف بزنیم به نظر شما چی بگم که متوجه بشه واقعا پشیمونم؟ ومثل قبل بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی امان از بی پولی 

راس میگف بی پول که باشی قصاب محلتون هم بهت دل نمیده چه برسه به عشقت

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

ب نظرم ولش کن، ی مرد بیکار بداخلاق خیلی بدتر از یه مرد شاغل بداخلاقه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️