2777
2789
عنوان

خوردی که خوردی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 100 پست

کاملا باهات موافقم.من خیلی دوست داشتم این تاپیکا رو الانم میخونم اما هیچ وقت چیزی نمینویسم.چند سال پیش یه تلنگری بهم وارد شد.تاپیک نهار چی دارین بود بعد من خیلی هوس غذای استارترو کردم.پاشدم برا شام درست کردم یهو به خودم اومدم دیدیم اگه نداشتم و نمیتونستم درست کنم چه حالی داشتم.از همون موقع متنفرم از فرستادن عکس غذا و یا صحبت در موردش جز با کسی که میدونم داره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احساس گناه نمیکنن؟ 😭من خودم حتی دلم نمیاد به یکی ک میدونم میتونه اون چیزو بخوره بگم مثلا امروز من ا ...

منم همینجوره عزیزم مثلا ما حیاط داریم بچه هامم کباب دوست دارن ولی اصلا کباب نمیپزیم که بوش تو محل بپیجه فقط بهاروتابستون که هوا خوب باشه بریم بیرون یا اگه غذای بودار مثل آش وقرمه سبزی باشه ب همسایه های طبقه بالا حتما میدم حتی اگه برای خودمون کم بمونه چون اون دنیا چیزی ندارم بدم

احساس گناه نمیکنن؟ 😭من خودم حتی دلم نمیاد به یکی ک میدونم میتونه اون چیزو بخوره بگم مثلا امروز من ا ...

میدونم چی میگی ولی کاری ازدستمون برنمیاد هرجور شده خب بالاخره اینجورتاپیکا هستن بنظرمنم اون کسی که میدونه ناراحت میشه ودلش میخوادهوس میکنه واین حرفا خودش مقصره نباید بره توتاپیکی که ناراحت میشه نمیشه مردموازکاراشون منع کرد چونکه بعضیا ناراحت میشن

خدایاشکرت

ضرب المثلهاهمیشه درستن!

سیر از حال گرسنه خبر نداره!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!