سلام دوستان.اومدم یه چیزی بگم ک شاید حرف دل خیلیاس و شاید هم خیلیا این اتفاق واسشون افتاده باشه.
دوستان به نظر من این ک شما چی میخورید به کسی ربطی نداره که تا یه غذای یه مقدار خوب درست میکنید سریع میذارید اینجا و جالبه ک جدیدا هم میگین حامله نیاد.....اخه کی گفته فقط یه حامله ممکنه دلش بخواد.ممکنه یه آدمی بخواد که الان نداره دستش خالیه نمیتونه اون غذارو بپزه شاید از 100 نفری که میبینن 50 نفر دلشون بخواد ک بتونن اونو بپزن یا تهیه کنن بقیه چی؟ تو این وضع گرونی که پیش اومده به نظرم یکم به فکر همدیگه باشیم.شما هرروز بهترین غذارو میخورید شاید یکی مث من 2 وعده غذاش خوبه 2 وعده بده یکیم هست که چند وقت یه بار یه غذای حسابی داره.من خیلی مخالفم.خیلی.......
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بحثو منحرف میکنید....اینترنت خریدن و گوشی هوشمند داشتن ک دیگه چیزی نیست اینجا مربوط بشه.شما به فرد ثروتمندو در نظر بگیر ک همه چی داره الان نمیتونه این غذارو بخوره مثلا رژیم داره یا مریضه یا آلرژی داره..... اونم واسش بهانه دارید؟
گوشی هوشمند لزوما میلیونی نیست و لزوما برند و گرون نیست!
ادم ممکنه مقطعی اوضاع مالیش بهم بریزه نع اینکه جد اندر جد فقیر و تنگدست باشه!!!!
پس میتونه گوشی داشته باشع ولی غذای خوب نه!!!
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!