2777
2789
عنوان

خوردی که خوردی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 100 پست
بله بسته های فیروزه ای قیمتشون کم هست یک ساعته ،دوساعت و ...ولی خیلی حجمشون کم هست ،زود هم که تموم م ...

من فقط اینجا میام جای دیگه ای نمیرم چون کسی رو ندارم تو تل و اینستا و... واسه همین آخر یه ساعت فقط 10 مگ مصرف میشه😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
شما خودت اسمت مشکل داره عکسم نزاری ادم میبینت گرسنه میشه😂

منو باید قطع دسترسی کنن😅🤦‍♀️

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته توی اینستا و تلویزیون هم عکس غذا زیاده اما ما خودمون رو توی این کار شریک نکنیم.اونا اشتباه میک ...

واقعا اونادارن اشتباه میکنن!؟خب شغلشون ایجادمیکنه اصلا تبلیغ بکنار این برنامه اشپزیا و..اینام اشتباه میکنن جالب بود واقعا😏

خدایاشکرت

چرا بحثو منحرف میکنید....اینترنت خریدن و گوشی هوشمند داشتن ک دیگه چیزی نیست اینجا مربوط بشه.شما به فرد ثروتمندو در نظر بگیر ک همه چی داره الان نمیتونه این غذارو بخوره مثلا رژیم داره یا مریضه یا آلرژی داره..... اونم واسش بهانه دارید؟ 

یه جوری ملت عکس غذا میزارن انگار ما با هوا زنده ایم خب عزیز من ما هم میخوریم 

فقط یه فرق کوچولو بین تغذیه ما و شما هست مثلا گاهی شما مرغ میخورید ما تخم مرغ....

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

من گوشی هوشمندمو ٥۰۰تومن خریدم ٣سال قبل!  

گوشی هوشمند لزوما میلیونی نیست و لزوما برند و گرون نیست!

ادم ممکنه مقطعی اوضاع مالیش بهم بریزه نع اینکه جد اندر جد فقیر و تنگدست باشه!!!!

پس میتونه گوشی داشته باشع ولی غذای خوب نه!!!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
شما میگید بیرون خیلی هست خب اون خانم مجبوره از اونجا رد بشه ولی اگر اینجا همچین چیزی نباشه یا کم باش ...

ببین مانمیتونیم بگیم چه تاپیکی بزنن چه تاپیکی حق ندارن بزنن خب؟ولی میتونیم اگه ناراحت میشیم نریم تواون تاپیک که میلمونم نکشه😉

خدایاشکرت
ببین مانمیتونیم بگیم چه تاپیکی بزنن چه تاپیکی حق ندارن بزنن خب؟ولی میتونیم اگه ناراحت میشیم نریم توا ...

احساس گناه نمیکنن؟ 😭من خودم حتی دلم نمیاد به یکی ک میدونم میتونه اون چیزو بخوره بگم مثلا امروز من اینو خوردم فکر میکنم گناه داره اگه اون لحظه خواست.