دکتر ژیلا محصولاتش خوبه من هم کرم کلاژنش رو دارم هم کرم ویتامین ای شو استفاده کردم واقعا خوب بوده. ولی جدیدا ضد آفتاب درما لیفت میزنم SPF 50 رنگیه پوشانندگیش عالیه فقط زیرش حتما باید مرطوب کننده زد چون یکم خشکه.قیمتش قبلا ۵۰ بود الان ۶۰و خرده ای اینا شده گمونم. یکمم سخت گیر میاد من چند تا داروخونه توی تهرانو گشتم پیداش کردم.تعریفشو از دختر خالم شنیده بودم
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀