2821
2789
عنوان

نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست
اصلا حالا كه فهميده و ميخاد اونو ببخشه چرا داره ميگه هم با اونا باش هم با من . خب اگر اون مرد قبول ك ...

عزیزم روابط نامشروعو با یه صیغه حل میکنه مشکل از ذاته مرده این حرف موقعی که مرده قهر کرده بود بهش زده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما ازش بخواه كه اگر قصد بخشيدن همسرشو داره جوري رفتار نكنه كه همسرش دفعه ي بعد هم بدون ترس دنبال اين كارها باشه . اولش من فكر كردم زير 30 ساله لابد و لي 40 سال ديگه به اون مرد عادت هم كرده واقعا . بخشيدن كاره خوبيه به شرط اينكه باعث سو استفاده ي اون مرد نشه . فقط اون يك حرفش كه گفته هم با اونا باش هم با من خيلي باورش برام سخته . اين خانوم اگر ميتونه بايد بچه بياره . خدايي نكرده اگر براي اون مرد حادثه اي اتفاق بيفته كه اين زن تنهاي تنها ميشه .

فدات شم اگر صيغه واقعا حلاله و كار درستيه پس چرا اهل سنت صيغه رو از زنا هم بدتر ميدونن . چرا عقل انسان صيغه رو قبول نميكنه . صيغه خيلي هم نامشروعه . يه انسان اگر زنا كنه بهتر از اينه كه صيغه كنه . اصلا وقتي ميگن فلان مرد زن صيغه اي داره همه خيلي ازش متنفر ميشن . ولي وقتي ميگن فلان شخص زنا كرده  درسته بدشون مياد ولي اونجوري مثل صيغه ازش متنفر نميشن .

فدات شم اگر صيغه واقعا حلاله و كار درستيه پس چرا اهل سنت صيغه رو از زنا هم بدتر ميدونن . چرا عقل انس ...

من دانش اینو ندارم که راجبه مسائلی دینی نظر بدم البته من مسلمون نیستم ولی سنی ها رو چشم ما جا دارن ❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز