2821
2789
عنوان

نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست
اصلا حالا كه فهميده و ميخاد اونو ببخشه چرا داره ميگه هم با اونا باش هم با من . خب اگر اون مرد قبول ك ...

عزیزم روابط نامشروعو با یه صیغه حل میکنه مشکل از ذاته مرده این حرف موقعی که مرده قهر کرده بود بهش زده بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما ازش بخواه كه اگر قصد بخشيدن همسرشو داره جوري رفتار نكنه كه همسرش دفعه ي بعد هم بدون ترس دنبال اين كارها باشه . اولش من فكر كردم زير 30 ساله لابد و لي 40 سال ديگه به اون مرد عادت هم كرده واقعا . بخشيدن كاره خوبيه به شرط اينكه باعث سو استفاده ي اون مرد نشه . فقط اون يك حرفش كه گفته هم با اونا باش هم با من خيلي باورش برام سخته . اين خانوم اگر ميتونه بايد بچه بياره . خدايي نكرده اگر براي اون مرد حادثه اي اتفاق بيفته كه اين زن تنهاي تنها ميشه .

فدات شم اگر صيغه واقعا حلاله و كار درستيه پس چرا اهل سنت صيغه رو از زنا هم بدتر ميدونن . چرا عقل انسان صيغه رو قبول نميكنه . صيغه خيلي هم نامشروعه . يه انسان اگر زنا كنه بهتر از اينه كه صيغه كنه . اصلا وقتي ميگن فلان مرد زن صيغه اي داره همه خيلي ازش متنفر ميشن . ولي وقتي ميگن فلان شخص زنا كرده  درسته بدشون مياد ولي اونجوري مثل صيغه ازش متنفر نميشن .

فدات شم اگر صيغه واقعا حلاله و كار درستيه پس چرا اهل سنت صيغه رو از زنا هم بدتر ميدونن . چرا عقل انس ...

من دانش اینو ندارم که راجبه مسائلی دینی نظر بدم البته من مسلمون نیستم ولی سنی ها رو چشم ما جا دارن ❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز